na win98 nainstaluju phptriad2-2-1 a v pohode mi vsechno funguje, ale na XP nejsem zaboha schopnej to rozchodit
existuje nejaky podobnej balik pro win XP ?
dik

s IIS to nemá nic společnýho, funguje to i bez nějSuleky píše:to jsem taky zkousel, ale asi sem neco udelal blbe, nebo se na tech XP musi jeste neco spustit....nevim![]()
nekde sem cet ze musis mit jeste IIS nainstalovanej a nastavenej

Neslo, ne ze bych nechtel poradit, ale protoze si to nepamatuju, instaloval jsem to na 2 masiny a pokazdy to chtelo trosku jinej postup, prijde mi totiz ze ten triad je docela slatanina.Suleky píše:trosku pro me (rozumej pro totalni lamu) srozumitelneji (krok za krokem) by to asi neslo co?

Kód: Vybrat vše
<?php
phpinfo();
?>Kód: Vybrat vše
php test.php

Spust pred tim winmysqladmin.exe a pomoci nej rozjedes mysql-nt (tj. tu sluzbu), pred tim si precti soubor my.ini (je v root adresari mysql databaze), tam najdes par dobrych rad, hlavne prekontroluj cesty v tom souboru uvedene a postupuj podle pokynu.Suleky píše:protoze mi nak nejde spustit mysqld-nt.exe

no dik pokusim sepavel.minarik píše:
Spust pred tim winmysqladmin.exe a pomoci nej rozjedes mysql-nt (tj. tu sluzbu), pred tim si precti soubor my.ini (je v root adresari mysql databaze), tam najdes par dobrych rad, hlavne prekontroluj cesty v tom souboru uvedene a postupuj podle pokynu.

jako název sloupce: příkaz ALTER TABLE (nebo phpMyAdmin to umí přímo "vyklikat")Suleky píše:nevite nekdo jak zmenim text ve sloupci tabulky databaze mysql?