PROJEKT BLUE DREAM BY >CHESTER<

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
>CHESTER<
Nováček
Nováček

PROJEKT BLUE DREAM BY >CHESTER<

Příspěvek od >CHESTER< »

NAZDAR TAK BYCH CHTĚL UKÁZAT SVŮJ první PROJEKT A OCENÍM I RADY A PŘIPOMÍNKY

dude to na dlouho sem na intru a tak neni moc času

TOTO BYL MŮJ CASE TAKOVEJ PAPÍRÁK ALE UVIDIM CO SE DA DELAT
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30455
TOTO JSOU ÚPRAVY
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
ZAse neco nového ale ne moc nebyl čas, ten tahokov ve předu mi dal taky zabrat
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) >CHESTER< dne pon 18. pro 2006, 15:52, celkem upraveno 4 x.
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Tak tuhle case znám moc dobře, protože jí má sestra, která mi do ní ale nedovolí říznout :( Takže jsem zvědavej, co s ní vyvedeš. Zatím tam jsou jen vyřezaný díry, takže se moc těšim, jak se to bude vyvíjet. Držim palce :wink:
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; MSI GeForce RTX 3080 Gaming Z Trio; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Crucial MX500 - 250GB + Kingston A1000 240GB NVMe; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

No tak jednak bych zmenšil fotky (pravidla) a jinak to zatím vypadá jako takový běžný začátek ale nevím moc protože ty fotky najednou nezobrazím :(

jak všude píše stoobi 640x480 bohatě stačí :)
Naposledy upravil(a) crug dne stř 6. pro 2006, 20:05, celkem upraveno 1 x.
Clovek by neveril co staci ke stesti a placi.
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

jn, musel sem asi 5x refreshovat aby se mi ukazaly vsechny.. (fotky), jinak zatim nic zvlastniho. Moc prace si tam este nevived... Jinak fandim a case sem taky uz videl v realu, takze sem taky moc zvedavej... :-D
>CHESTER<
Nováček
Nováček

fotky

Příspěvek od >CHESTER< »

crug píše:No tak jednak bych zmenšil fotky (pravidla) a jinak to zatím vypadá jako takový běžný začátek ale nevím moc protože ty fotky najednou nezobrazím :(
už sou zmenšený ted snad nebude problém
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

sem na to zvědavej jak to dopadne, podle tvych zaměrů cos mi řikal by to mohlo bejt zajimavy. Hlavne me zajima ten "mega průvan" co tam chceš urobit :) . Jen tak dál :wink:
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Enermax Modu82 625W / Fractal Meshify / 3x Dell P2720D 2560x1440
xOsiriSx
Nováček
Nováček

.

Příspěvek od xOsiriSx »

Noo tuhle kysnu jsem měl, teda vlastně ještě někde mám a musím říct, že je to jedna z vůbec nejhorších, s kterou jsem měl tu čest :wink: Konstrukce je, pokud si dobře vzpomínám pouze lepená (není svářená), plechy rozklepané, za každě situace extrémně hlučné a co je asi nejhorší, jsou tak měkké, že sem si myslel, že by se dali řezat skalpelem. Tak jsem docela zvědav, co s ní dokážeš... Každopádně držím palce a čekám na výsledek... 8)
Omyl, řekl ježek a slezl z kartáče...
>CHESTER<
Nováček
Nováček

Re: .

Příspěvek od >CHESTER< »

xOsiriSx píše:Noo tuhle kysnu jsem měl, teda vlastně ještě někde mám a musím říct, že je to jedna z vůbec nejhorších, s kterou jsem měl tu čest :wink: Konstrukce je, pokud si dobře vzpomínám pouze lepená (není svářená), plechy rozklepané, za každě situace extrémně hlučné a co je asi nejhorší, jsou tak měkké, že sem si myslel, že by se dali řezat skalpelem. Tak jsem docela zvědav, co s ní dokážeš... Každopádně držím palce a čekám na výsledek... 8)
jj částečně máš pravdu ale neni to lepené ale nýtované
xOsiriSx
Nováček
Nováček

...

Příspěvek od xOsiriSx »

No vcera sem se byl na tu kysnu tak nostalgicky zadívat a máš pravdu, sou to nejty :lol: Ale taky se mě ve tmě porařilo tý kysně utrhnout 3,5 koše... Tys ten spodní koš předělával??
Omyl, řekl ježek a slezl z kartáče...
>CHESTER<
Nováček
Nováček

Další úpravy

Příspěvek od >CHESTER< »

Obrázek
Po vyndání z case byly boky 3,5 koše takto "rovné"
Obrázek
Obrázek
uraf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uraf »

Tož uvidíme co se z toho vyklube za MOD, každopádně fandím! :-D
Dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale tím vesmírem si nejsem tak jist.:D A.Enstein
Ntb: Asus EEE 1201n
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Stále to vypada dobře, sem hlavně zvědavej jak dopadně čumák case a chlazení :) . Zatim to spíš vypada jako velká příprava, sem zvědavej na co. Fandim :wink:
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Enermax Modu82 625W / Fractal Meshify / 3x Dell P2720D 2560x1440
Odpovědět

Zpět na „Projekty“