počítač nebootuje (led na desce sviti)

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

počítač nebootuje (led na desce sviti)

Příspěvek od palda »

mam problem, po odpojeni napajecich kabelu na desce, instalaci pametove ctecky, pak nejake to prehazeni mechanik atd... jsem zapojit kabel do zdroje, led na desce se rozsvitily (obe dve, jako vzdy) ale pocitac se ani nezapne, jak tlacitkem na casu, tak tlacitkem na desce.. netusim cim to muze byt :-/ , reset cmos samozrejme nepomohl, ani odpojeni vsech veci z desky a od zdroje (nechal jsem zapojenou jen desku)

sestava PC2 z podpisu...

//edit Jája: přesun z ostatní HW
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

a ten komp vubec nereaguje ? a nesviti ti potom nahodou power led ale komp je vyplej ?
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

uz jsem to vyresil, byla spatne zapojena disketova mechanika ( napajeci konektor byl nakrivo) a zdroj se nesepnul, jelikoz prez draty sepnout se, svtily jen diody na desce (napeti na pametech atd)l... takze diky...
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“