Nefunguje VIVO vstup

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Tres_Deliquentes
Nováček
Nováček

Nefunguje VIVO vstup

Příspěvek od Tres_Deliquentes »

Ahoj lidi, mam dotaz ohledne spusteni obrazu u video in na x1950xtx. Ze Settopboxu mam vyvedeny Scart konektor a pres redukci to jde do 3 chinch konektoru, ktere jsou zapojene do redukce dodavane s GK. wdm kodeky jsou nainstalovane, ATV2000 a Pinacle studio 9 take, ale jedine, co mi funguje je zvuk. Jsem v tomto naprosta LAMA, tak me hlavne neodkazujte nekam, kde se doctu vic, protoze mi to nebude nic platne, ale potrebuji konkretni radu, co delam spatne. Dehuji vsem :-)
CPU INTEL Core 2 Duo E6600 2.40GHz @3,6GHz(1,45V) (Cooling TT-Big Typhoon 27C@37C), MB GB 965P-DS4, RAM GEIL 2GB (2x1GB) 800MHz Ultra (4-4-4-12)(+0,35V), GPU ATI Radeon X1950 XTX , HDD 4xSeagate 320, 320, 320, 160GB/8MB SATA II, SOUND CARD Creative SB Audigy4, DVD±RW LG Black, Light Scribe, CASE TT Shark, AEROCOOL PowerWatch, Cerny, 4xFan, POWER SUPPLY Enermax Liberty v2.2 500W, LOGITECH diNovo Media Desktop Laser CZ Bluetooth, SOUND SYSTEM GENIUS SW 5.1HT, LCD LG245WP
froxic
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

No... pokud to chapu dobre... tak cpes signal se skartu (Video + L a P audio ) pres ty 3 cinche do grafiky v ktere je redukce na HDTV out!!!!! Pokud vim tak ke grafice jsi dostal 2 redukce... jednu vyse zminovanou a potom jeste jednu z ktere vedou 4 kabely.... 2 klasicke out ( s-video a kompozit) a 2 klasicke in ( taky s-video a kompozit) Takze hodis ten video kabel (je oznaceny zlute, jako vetsinou ta zdirka) do video vstupu gr. karty a ty 2 zbyle cinch budes muset pres redukci 2xcinch-jack 3.5 dat do zvukove karty
Tres_Deliquentes
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tres_Deliquentes »

Diky, uz jsem na to prisel, chybel mi jeste ovladac na AVIVO z instalacniho CD od karty, jinak jsem mel vse dobre zapojene. Hledal jsem vsude mozne, ale bohuzel nikde zadny poradny navod pro zacatecniky neni, takze si clovek nemuze ani zkontrolovat postup a kde udelal chybu, nebo neco neudelal.
CPU INTEL Core 2 Duo E6600 2.40GHz @3,6GHz(1,45V) (Cooling TT-Big Typhoon 27C@37C), MB GB 965P-DS4, RAM GEIL 2GB (2x1GB) 800MHz Ultra (4-4-4-12)(+0,35V), GPU ATI Radeon X1950 XTX , HDD 4xSeagate 320, 320, 320, 160GB/8MB SATA II, SOUND CARD Creative SB Audigy4, DVD±RW LG Black, Light Scribe, CASE TT Shark, AEROCOOL PowerWatch, Cerny, 4xFan, POWER SUPPLY Enermax Liberty v2.2 500W, LOGITECH diNovo Media Desktop Laser CZ Bluetooth, SOUND SYSTEM GENIUS SW 5.1HT, LCD LG245WP
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“