ted se prodavaji na trhu 16x rychlostni media verbatim, drive se prodavaly 4x a 8x anekde se jeste 8x prodavaj.
to co chci vyresit spociva v tomto:
budu kupovat dvd vypalovacku LG GSA-H10N ktera ma 2firmware ktere jsou dulezite pri dalsich vypalovanich
to vsichni zname kdyz koupime nova dvd media a chceme vypalovat musime
nahrat novy firmware
me jde o to jak to ma zaridit aby kamarad precetl me vypalene dvd-r 4,7gb verbatim
kdyz vime ze :
1) pri vypalovani na 16x media dvd-r dvd+r verbatim ci jina 16x dvd-r dvd+r media 4,7Gb pokud
vypalujeme tyto media 16x rychlostne tak pak to neprecte muj kamarad ve sve opticke mechanice.
pokud to vypalim to 16x rychlostn medium 4x rychlostne tak sice takto vypalena data precte ve sve dvd mechanice ale na druhou stranu
pokud se vypaluje na 16x media 4x rychlostne tak to medium se zahriva a vznika tam hodne chyb.
muzu mi nekdo poradit jak z tohoto dilema?
jak dlouho vydrzi vypalena data mediemi 16x a to kdyz paleny 4x a 16x?
je mezitim dost znacny rozdil v zivotnosti kdyz vime ze pri 4x zapisu na 16x medium dvd vznika vice chyb
vypalovani na 16x media verbatim
- Smithfield
- Začátečník
-
- krizovka
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tak co ty tady píšeš to jsem jěště nikdy neslyšel.Já pálím dvd na 16X rychlostí vždy a prečtou je všichni.Sice jsem už někdy dříve slyšel že je lepší to pálit poloviční rychlostí než je napsáno na mediu,ale po mích zkušenostech s čtením to smažím na plnej céres a nikdy s tím nikdo neměl žádnej problém.
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
- F1l1p
- Středně pokročilý
Mám tu samou zkušenost. Měl jsem už 4 DVD-RW a ani u jedné nebyl problém, že by nějaká jiná DVD-ROM (DVD-RW) nepřečetla.krizovka píše:Tak co ty tady píšeš to jsem jěště nikdy neslyšel.Já pálím dvd na 16X rychlostí vždy a prečtou je všichni.Sice jsem už někdy dříve slyšel že je lepší to pálit poloviční rychlostí než je napsáno na mediu,ale po mích zkušenostech s čtením to smažím na plnej céres a nikdy s tím nikdo neměl žádnej problém.
- Bathory
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: vypalovani na 16x media verbatim
To není nutně pravidlem a pokud ti mechanika vypálí kvalitně rychlostí 16x, tak ti 100% vypálí kvalitně i rychlostí 4x na stejná média. Mírně vyšší počet chyb v rámci normy je bezpředmětný.Smithfield píše:... kdyz vime ze pri 4x zapisu na 16x medium dvd vznika vice chyb
Bathory
- Smithfield
- Začátečník
-
- Smithfield
- Začátečník
-