problem se STEAMem :(

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
W@jgL
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

problem se STEAMem :(

Příspěvek od W@jgL »

dobry den chtel bych vas pozadat o radu.Vlastnim CS 1.6 Steam i nonsteam
nonsteam facha normalne ale steam nevyhledava servry firewall uz sem skousel vubec nevim cim to je pls poradte
Thermaltake Soprano Silver,AMD Athlon 64 3200+@2500MHz,ASUS A8N-SLI SE,2x512MB DDR400,Leadtek 7600GT 256MB,WD Caviar 80GB PATA,LG GSA-4163,LG GDR-8163,Atrix 650W
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Co používáš za firewall ?
DrasticBass
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrasticBass »

No tohle se mi taky stalo kdyz sem presel na firewall od Keria. V zadne hre mi to nevyhledavalo servery. Ted uz to mam dikibohu vyresene
PC1: |MB|Gigabyte EX38-DS5 |CPU| E8400 3600MHz |RAM| 2x1GB Geil 800MHz cl4 |GPU| nVidia™ MSi 7900GTO@GTX |Sound| Creative Sound Blaster Audigy 4 |HDD| Samsung SATA II 80GB //WD SATA II 250GB |PSU| Enermax Liberty 400W |CASE| Thermaltake Swing |Cooling| Zalman CNPS9500 LED//Zalman VF900-Cu |LCD| Philips 190B6 |OS| Win XP
PC2: |MB| Soltek SL-85DR3-CL |CPU| Celeron 2Ghz@2,4GHz Northwood |RAM| 767MB No name 333MHz |GPU| Sapphire ATI Radeon 9600XT 256MB DDR |HDD| WD ATA 40GB//Seagate ATA 80GB |PSU|Fortron 300W |Cooling| Nexus PHT-3600 SkiveTek//Zalman ZM80C-HP |OS| Win XP
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

DrasticBass píše:No tohle se mi taky stalo kdyz sem presel na firewall od Keria. V zadne hre mi to nevyhledavalo servery. Ted uz to mam dikibohu vyresene
mě tohle dělal agresivně blokující outpost, a do allow all modu ho přepínat pořád nechci, s keriem jsem nikdy takový problém neměl. Odblokuj všechny hry, včetně steamu samotného a pokud ti to nezačne hledat servery, koukni do windows jestli něco nechce přístup k netu
DrasticBass
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrasticBass »

spirit64 píše:
DrasticBass píše:No tohle se mi taky stalo kdyz sem presel na firewall od Keria. V zadne hre mi to nevyhledavalo servery. Ted uz to mam dikibohu vyresene
mě tohle dělal agresivně blokující outpost, a do allow all modu ho přepínat pořád nechci, s keriem jsem nikdy takový problém neměl. Odblokuj všechny hry, včetně steamu samotného a pokud ti to nezačne hledat servery, koukni do windows jestli něco nechce přístup k netu
Problem byl v tom ze v nastaveni Keria (sitova bezpecnost-aplikace) ty hry vubec nebyly tak sem je nemohl odblokovat. A pri spousteni hry nevyskocilo zadne okno ktere by mi mohlo umoznit povolit komunikaci tak sem nastavil u libovolne aplikace aby se me to ptalo na prichozi spojeni. A kdyz sem pak spustil treba CSS a zacalo se snazit najit ty servery tak hned vyskocilo okno od Keria tak sem to povolil a už to bylo v pohode
PC1: |MB|Gigabyte EX38-DS5 |CPU| E8400 3600MHz |RAM| 2x1GB Geil 800MHz cl4 |GPU| nVidia™ MSi 7900GTO@GTX |Sound| Creative Sound Blaster Audigy 4 |HDD| Samsung SATA II 80GB //WD SATA II 250GB |PSU| Enermax Liberty 400W |CASE| Thermaltake Swing |Cooling| Zalman CNPS9500 LED//Zalman VF900-Cu |LCD| Philips 190B6 |OS| Win XP
PC2: |MB| Soltek SL-85DR3-CL |CPU| Celeron 2Ghz@2,4GHz Northwood |RAM| 767MB No name 333MHz |GPU| Sapphire ATI Radeon 9600XT 256MB DDR |HDD| WD ATA 40GB//Seagate ATA 80GB |PSU|Fortron 300W |Cooling| Nexus PHT-3600 SkiveTek//Zalman ZM80C-HP |OS| Win XP
W@jgL
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od W@jgL »

ale na nonsteamu mi to servry normalne vyhledava
Thermaltake Soprano Silver,AMD Athlon 64 3200+@2500MHz,ASUS A8N-SLI SE,2x512MB DDR400,Leadtek 7600GT 256MB,WD Caviar 80GB PATA,LG GSA-4163,LG GDR-8163,Atrix 650W
KlaSniC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KlaSniC »

podle mě máš špatnou instalačku, protože kámošovi taky nešly přidat servery a u jineho borca na ten account to valilo ok tak si stahl new instalačku steamu a valí mu všechno takže je to nejspíš tím :)
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

nepouzivas soft typu PeerGuardian? ten blokuje tieto veci...
"So when hell is at the gates, who will stand and meet the waves
and take the fight to their graves to end the dark campaign?"

♪♫last.fm♫♪
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“