Cafte kupil som si LCD Samsung 931BF a som sa tesil. Priniesol som domov nechal som ho zohriat 2hodinky, pripojil som secko DVI-DVI nainstaloval ovladac zmenil rozlisenie potom som chcel dat kryt na kable a nahol som monitor na seba obrazovkou smerom k stolu ale nedotykala sa ho. Nasadil som kryt monitor vratil spat a zrazu dve tenke ciary na monitore cervena a zelena zhora dole. Po roznych pokusoch nieco s tym spravit sa objavil 5cm siroky pas bledo modrej jasnej farby resp niekedy aj zelenej ktory nechce zmiznut a cez neho idu momentalne 3 tenucke ciary zlta zlta a cervena (farby sa menia jak sa im zachce). Neviem co s tym je. Myslite ze to je jasna reklamacia???
Nejake fotky:
Preco ja musim mat taku smolu???
AMD Athlon64 3000+ VeniceBOX DFI LP UltraD nForce4 2x512MB DDR 500 ADATA Viteste Hitachi SATA 160GB Sapphire Radeon X800GT 475/980@570/1120 BOX!!! LG Supermulti 4156B Case Airbox Black
to jedine reklamovať, a aj keby si náhodou nejak poškodil monitor pri montáži (čo je asi blbosť) tak ho reklamuj. Ja na tvojom mieste by som ho hneď odviezol naspat, kde som ho kúpi a reklamoval (alebo ho tam vyskúšal).
Ale asi si ho kupoval cez net, že? Pri kúpe na predajni sa najprv tovar skúša!
Pokud není nějak viditelně poškozen, jako že podle toho co píšeš není, a koupil jsi ho dneska, hned zítra bych ho odvezl řekl jim po pravdě že jsi s ním nic divného nedělal a požadoval sepsání reklamace...