projekt JP design -> nové foto bočnice

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

maw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

projekt JP design -> nové foto bočnice

Příspěvek od maw »

nedávno sem se pustil do svého prvního projektu a je to na něm asi vidět, přecejen pořád čerpám zkušenosti, takže mě za to neukamenujte. pište svoje názory rady a připomínky, protože potřebuju další inspiraci. a ted už k věci: pustil sem se do úpravy skříně eurocase ML 5460. sorry za ten bordel kolem.

Původní skříň
Obrázek
Obrázek

Nová bočnice
Obrázek

Zatmelenej přední panel
Obrázek

Díra na 2 80 mm větráky
Obrázek

Předek už nastříkanej plničem (přišel eště jednou tmelit)
Obrázek

zatím poslední podoba
Obrázek
Obrázek

ted pracuju dál na předku, váhám jestli mám dát na větráky mřížku a taky nad barvou předku. to je zatim vše, časem snad přijdou nějaké aktualizace[/img]
Naposledy upravil(a) maw dne ned 14. led 2007, 15:14, celkem upraveno 2 x.
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

K tomu poslednimu... Barvu dej cernou, porp. treba cervenou nebo zlutou proste podle toho jak budes ladit zbytek casu... Ale jinak tam dej cernou pokud nebudes delat nejakej takovejdle "barevnej kontrast"! A mrizku bych tam dal ale ten otvor na ty vetracky se mi nejak nezda (tvarove)... Ale tak uvidime jak to dopadne!
uraf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uraf »

Jako vzdy preju hodne stesti na zacatku, fandim! :D
Dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale tím vesmírem si nejsem tak jist.:D A.Enstein
Ntb: Asus EEE 1201n
maw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maw »

X-Spidy-X píše:K tomu poslednimu... Barvu dej cernou, porp. treba cervenou nebo zlutou proste podle toho jak budes ladit zbytek casu... Ale jinak tam dej cernou pokud nebudes delat nejakej takovejdle "barevnej kontrast"! A mrizku bych tam dal ale ten otvor na ty vetracky se mi nejak nezda (tvarove)... Ale tak uvidime jak to dopadne!
mě právě zmátl ten plnič, na začátku sem chtěl dát černou ale ten kontrast se mi líbí takže si to eště rozmyslim. jinak ta díra je špatně vyfocená, hodim sem nějaké foto kde je vidět že je celkem rovná

/edit:fota změněněna
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

Hm, stejne... Bralbych dyby to byl ovalek presne na ty dva vetracky, ale ten spodek mi proste nejak nesedi... Nvm, ale nelibi se mi jak sou ty vetracky videt jen z pulky... - ale treba to este dopadne good! :-D
mOOder
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mOOder »

Kdyz sou ty fany z poloviny zakryty dela to zbyetcny hluk ne ? jinak bocnice ve tvaru "kliče" se mi libi :)
PC 1: MB ASUS M2N-SLI Deluxe , CPU AMD Athlon 64 X2 4800+ EE @ 6100+, VGA Asus 4870 900/3700 DDR5 , RAM A-Data 2x1024MB 800Mhz + 2x512MB Geil 800Mhz , HDD Baracuda 1TB SATA2 , DVD-RAM LG 4163b , Zdroj LC-Power 560W TITAN.
maw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maw »

mOOder píše:Kdyz sou ty fany z poloviny zakryty dela to zbyetcny hluk ne ? jinak bocnice ve tvaru "kliče" se mi libi :)
hluk to nedělá, protože mezi fanama a tou přepážkou sou tak 2 cm místa, takže v pohodě, eště uvidim, chci ty fany posunout trochu dopředu. do klíče plánuju "zachytit" větrák.
AMD Athlon 64 3200+ 2,0 @ 2,4 ghz, MSI K8N Neo 4, 2x512MB a-data, nVidia GeForce 6600(429/629), maxtor 160GB ;seagate barracuda 7200.10 320 GB, ec 400w, Akasa fan control, Acer AL1916,
dino
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dino »

tak ta bocnice je hodne originalni,teda alespon ten tvar fakt ze jo. Uvidime,co se z teho vyvrbi :) jsem fakt zvedavej.
sam nasavam napady tady v tomto foru :)
Intel DualCore 2x3ghz,ASUS P5W DH DLX,7600 GT,250GB SATA2,Audigy 4,Razer DiamonBack & MS Remote Keyboard & MyCinema 7131SE
maw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maw »

Takže sem zase trochu pracoval a už sem téměř dodělal bočnici. přikládám pár obrázků ke zhodnocení.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
AMD Athlon 64 3200+ 2,0 @ 2,4 ghz, MSI K8N Neo 4, 2x512MB a-data, nVidia GeForce 6600(429/629), maxtor 160GB ;seagate barracuda 7200.10 320 GB, ec 400w, Akasa fan control, Acer AL1916,
UncleCz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od UncleCz »

Jo, moc dobre, na koberci vypada ten klic vypada krivej, ale jak to je v PC tak vypada uz super, takze je to asi poznat jen na vlastni bulvy, jinak smekam, good joob
Obrázek
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

dobry napad se skovanim neonu za ten klic :) za napad 9/10 za provedeni 7/10 :) ty bocnice :) jinak moc pekny casik...
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami

Octavia II 2.0 TDI powah
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

Vsechno good (i kdyz cerna - modra je vohrana) jak mas ten klic, tak neni tam moc uzkej?? Kdyby si timhle ve skutecnosti chtel neco utahovat, mohl bys ho zlomit. Ja jen ze mi to tam prislo takovy "divny", ale tak ted uz stim stejne nic neudelas... Jinak celkem gooood

P.S kabely.... Ale snad uz nekoncis... :oops: :roll:
PachezZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PachezZ »

hlavně měl byt ten klic imho vyrizlej ne do ctverce ale do hexagonu jako normal klic...
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.)
TDi - Ten Dým Ignoruj
patap
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patap »

Dobrá práce :wink: mě se ta bočnice líbí
maw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maw »

díky za názory a postřehy...tak co se týče tvaru a rozměrů klíče, tak sem měl předlohu, kterou sem zvětšil a podle ní to udělal. uznávám že do čtverce by to být nemělo, mělo by to být zakulacené ale mě by se to tak nelíbilo. provedení není ideální, řezal sem to ručně lupenkovou pilkou(padlo 12 listů) a byla to celkem makačka. řekl bych že provedení je na ruční práci celkem ok.
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

vypadá to dobře :)
Modul plugin nebyl nalezen, ale presto v nem doslo k chybe. :D Opravdu chcete Tento pocitac vyhodit do kose :P
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

Btw 12 listu?? Sorry, ale budto to byli listy na drevo nebo ses drevo ty... :lol:
maw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maw »

nevím kolik bočnic už si lupenkovou pilkou vyříz ale ta listy opravdu mnoho nevydržej.
Bubaaak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bubaaak »

X-Spidy-X píše:Btw 12 listu?? Sorry, ale budto to byli listy na drevo nebo ses drevo ty... :lol:
je videt ze jsi to jeste nemel v ruce, i platky na kov rupnou po chvilce rezani
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

Bubikk píše:
X-Spidy-X píše:Btw 12 listu?? Sorry, ale budto to byli listy na drevo nebo ses drevo ty... :lol:
je videt ze jsi to jeste nemel v ruce, i platky na kov rupnou po chvilce rezani
Dve bocnice... Obe nedodelane, jen sem si je vyrizl, nastrikl jen jednim sprejem a s*al na to... Nikdy sem je nikde nepouzil (este od starych atx beden)... Koupil sem si balicek 10 listu na zelezo asi za 150 a este ted mam na chajde dva nebo tri listy... Kdyz na to netlacis a prubezne to utahujes vydrzi opravdu hodne... :wink:
Odpovědět

Zpět na „Projekty“