zapojenie HDD na P4P800
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- freeman
- Nováček

-
zapojenie HDD na P4P800
Ahojte, mám jeden dotaz.
Mám novú MB ASUS P4P800 a chcem kúpiť disk Maxtor 7200 /U DMA133. Ale trochu ma zmiatla info z manuálu MB že IDEconectors (pri procesore) podporujú len UDMA 100/66...a nie 133. Alebo sa to na tých 133 dá nejak nastaviť?
Mám novú MB ASUS P4P800 a chcem kúpiť disk Maxtor 7200 /U DMA133. Ale trochu ma zmiatla info z manuálu MB že IDEconectors (pri procesore) podporujú len UDMA 100/66...a nie 133. Alebo sa to na tých 133 dá nejak nastaviť?
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- miho
- Čestný člen

-
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- freeman
- Nováček

-
- freeman
- Nováček

-
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
snad bude konkurovat....janof píše:to mas sice pravdu ale ked vide sata2 tak to uz mozno aj bude konkurovat scsiSentenced píše:Tohle všechno by melo být ve FAQ.
V ata133 je všechno možny jen ne budoucnost, SATA v současny podobe taky neznamená žadny terno a důvod k upgradu.
každopádně si na sata2 ještě počkáme
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Ano - ale DNES nepredstavuje SATA temer zadnou vyhodu (krom tenkyho kablíku) a o SATA2 tahle diskuze nebylajanof píše:to mas sice pravdu ale ked vide sata2 tak to uz mozno aj bude konkurovat scsiSentenced píše:Tohle všechno by melo být ve FAQ.
V ata133 je všechno možny jen ne budoucnost, SATA v současny podobe taky neznamená žadny terno a důvod k upgradu.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään