Ati Rage 128

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Bobr
Nováček
Nováček

Ati Rage 128

Příspěvek od Bobr »

Dobrý den, měl bych zvláštní dotaz. mam starou desku Lucky Star s Duronem 850 výše zmíněnou kartou. Disk 40 GB Seagate. Disk mám naformátovaný. A při pokusu o inst. Win. nejdou nainstalovat kvůli hard. chybě. Myslíte, že je to možné způsobit tím, že gr. karta není chlazená. Nebo bude chyba někde jinde?
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Rage 128 má nízkou spotřebu a moc nehřeje - některé verze chlazení vůbec nepotřebujou, takže v chladiči bych určitě chybu nehledal...
Nejlepší moderátor ve výslužbě
Bobr
Nováček
Nováček

Příspěvek od Bobr »

no-X : Takže spíš myslíš základní deska? kabely jsem několikrát kontroloval, tam bycg snad ani problém nehledal. Zdroj je nový, avšak neznačkový.
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

a co kondenzatory okolo procesoru? Sestevy s Duronem ted masove odchazeji(cca posledni rok nejcastejsi chyba s kterou sem se setkal)
Bobr
Nováček
Nováček

Příspěvek od Bobr »

Základní desku jsem vyměnil. Zatím OK. Ještě jsem se chtěl zeptat, zda má smysl nahradit v setavě s 850MHz Duronem a 512Mb op. pamětí výše zmíněnou GK Rage 128 kartou ATI 9550? Bude znát zřetelný přínos a nebo je to zbytečné. Dík.
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Pokud se jedná o hry, tak rozdíl bude obrovský.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Bobr
Nováček
Nováček

Příspěvek od Bobr »

Jája: Takže myslíš, že to smysl má. Dík.
jaffar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jaffar »

samozrejme ze ma, sice bude grafika brzdena procakom, ale stale lepsie ako tam mat rage, ktora je idealny partner tak pre p2 mozno. Vykon bude naozaj o vela vela vacsi
ziadny podpis
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to no-x: dovlim si nesouhlasit s tebou. kdysi jsem mel rage 128micku (verzi bez pasivu), utavila se po 8mi hodinach hrani. mimo jine vyrobci cca po 2 mesicich prodeje tohoto typu gk vetsinou zacali pridavat pasivy :wink:
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“