notebook s XP MCE

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
tino
Začátečník
Začátečník

notebook s XP MCE

Příspěvek od tino »

zdravim chcem kupit notas Asus ale ma operační systém XP MCE (upgrade Windows Vista !),
MCE ma vsetko co ma XP Home ? totiz ten Asus je len s MCE na sklade, nikdy som s tym nerobil a chcem vedieet ci je to len doplneny HOME alebo nieco ine. Porebujem aby vsetko islo ako v HOME, ak tam bude nieoc navyse je to fuk, len aby niecoo nechybalo alebo aby to nemalo uplne ine ovladanie
hanymag
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: notebook s XP MCE

Příspěvek od hanymag »

tino píše:zdravim chcem kupit notas Asus ale ma operační systém XP MCE (upgrade Windows Vista !),
MCE ma vsetko co ma XP Home ? totiz ten Asus je len s MCE na sklade, nikdy som s tym nerobil a chcem vedieet ci je to len doplneny HOME alebo nieco ine. Porebujem aby vsetko islo ako v HOME, ak tam bude nieoc navyse je to fuk, len aby niecoo nechybalo alebo aby to nemalo uplne ine ovladanie
MCE znamená Windows XP Media Center Edition. Jedná se, jak je z názvu jasné, o verzi XP zaměřenou na multimedialitu.
Se systémem Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 můžeš dělat vše, na co jsti zvyklí u jiných počítačů se systémem Windows XP – navíc tam máš víc věcí.
Systém Media Center nabízí rovněž výkonné, ale přesto známé možnosti, jak si můžete dopřát veškerou digitální zábavu – fotografie, hudbu, televizi, filmy, domácí video, rádio a celou řadu aplikací a služeb – ať již přímo u počítače nebo používáš dálkové ovládání. Media Center slouží jako univerzální počítač a centrum domácí zábavy.

Ale dle mě se do ntb není tato verze XP nejvhodnější..
Ale to je na tobě :wink:
tino
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tino »

totiz ten notebook mi vyhovuje ale je len s tymto systemom. nemam na vyber. jedine iny notebook.
ide len o to ci sa mi tam multimediality nebudu pchat a mozem s tym robit ako s normalnym HOME
hanymag
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hanymag »

tino píše:totiz ten notebook mi vyhovuje ale je len s tymto systemom. nemam na vyber. jedine iny notebook.
ide len o to ci sa mi tam multimediality nebudu pchat a mozem s tym robit ako s normalnym HOME
Ve srovnání s XP HOME mají jen navíc tu multimedialitu, sám jsem je taky měl a do obýváku s plazmovou širokoúhlou televizí a kvalitní zvukovou soustavou to je zážitek, ale na ntb je to poněkud omezený, ale taky to využiješ, to určitě
Co to je za ntb?
Nebo to můžeš koupit bez systémů a ty si tam, potom dohrát. Nechci podporovat nelegální kopie, jen říkám, že je to možnost 8-)
tino
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tino »

je to http://www.atcomp.sk/zbozi/asus-a6jc-15 ... ?p=z:91407

Asus A6JC, parametre dobrem a je to s tym systemom, ja som chcel HOME ak tam bude MCE a nijak ma to nebude obmedzovat tak OK.Len neviem aka je tam jazykova verzia OS
hanymag
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hanymag »

tino píše:je to http://www.atcomp.sk/zbozi/asus-a6jc-15 ... ?p=z:91407

Asus A6JC, parametre dobrem a je to s tym systemom, ja som chcel HOME ak tam bude MCE a nijak ma to nebude obmedzovat tak OK.Len neviem aka je tam jazykova verzia OS
Tak to je slušný ntb, máš asi vysoký nároky :D Jazyková verze? Bude česká, určitě..
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“