hlášení o SLI renderování u GeForce GT 7600GT

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
l79
Nováček
Nováček

hlášení o SLI renderování u GeForce GT 7600GT

Příspěvek od l79 »

Koupil jsem novou PC sestavu s GK Gigabyte 7600GT kterou mi kompletoval známý.Po najetí systému(XP) mě vpravo dole na syst.liště vyskočí okno s tímto oznámením : SLI renderování více jednotkami GPU bylo změněno na nezávislé renderování GPU,protože jedna z vašich karet SLI byla odstraněna.SLI renderování více jednotkami GPU vyžaduje dvě nebo více grafických karet.
Jde to odkliknout myší(pravým tlačítkem),levým to spustí www stránky SLI clubu.Můžete mi prosím poradit jak se toho zbavit?díky
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

pozri sa ci mas v ovladacoch zakrtnute "pouzitie SLI", ak ano tak to zrus
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
l79
Nováček
Nováček

Příspěvek od l79 »

bohužel to nemůžu v těch ovladačích nikde najít :sad:
warpdrive
Nováček
Nováček

Re: hlášení o SLI renderování u GeForce GT 7600GT

Příspěvek od warpdrive »

l79 píše:Koupil jsem novou PC sestavu s GK Gigabyte 7600GT kterou mi kompletoval známý.Po najetí systému(XP) mě vpravo dole na syst.liště vyskočí okno s tímto oznámením : SLI renderování více jednotkami GPU bylo změněno na nezávislé renderování GPU,protože jedna z vašich karet SLI byla odstraněna.SLI renderování více jednotkami GPU vyžaduje dvě nebo více grafických karet.
Jde to odkliknout myší(pravým tlačítkem),levým to spustí www stránky SLI clubu.Můžete mi prosím poradit jak se toho zbavit?díky
no mam tu istu grafiku a tiez mi to vyhadzuje. Nejak velmi ma to nezerie, ale keby niekto poradil rychlu cestu ako sa toho zbavit bolo by to fajn :D
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

napis komplet zostavu,hlavne dosku
edit: nemas na doske prepnuty ten switch medzi slotmi?
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
kupco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kupco »

Nie som si isty, ci som spravne pochopil tvoju otazku, ale ak ano (a teda mas len jednu 7600GT a nie dve v SLI), tak sa tym netrap. Je to bug novych ovladacov nVidia...
Zda sa mi, ze som niekde cital, ze v poslednych je tento bug uz odstraneny...

Inac ti nezostava nic ine, len tuto hlasku zakazdym vypnut...

Niekde o tom bola diskusia, skus ju najst - bolo to v diskusii k jednym z novsich ovladacov nVidia...
Ak najdem doplnim...

//edit: je to tu: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=67617
CPU: Intel Core i7-13700K, CPU cooler: Noctua NH-D15S chromax.black, GPU: GAINWARD GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI, RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32, SSD: Crucial P5 Plus 2TB, CASE: Fractal Design Torrent Compact White TG Clear, PSU: ASUS ROG STRIX 1000W GOLD, LCD: ASUS 27" PG279Q, KB: Corsair K70 Cherry Brown, MOUSE: Logitech G502 Proteus Spectrum, NTB: ASUS Zephyrus G14 (RTX2060),
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Také stačí přidat do registrů pár řádků viz tento thread.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Doporučuju rovnou stáhnout poslední ovladače od nvidie, ty už takový problém nemají. http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
l79
Nováček
Nováček

Příspěvek od l79 »

tak jsem stáhnul nové ovladače a je to v pořádku.Díky za radu
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“