"rozdvojka" pro internet
Moderátor: Don
- santa999
- Začátečník

"rozdvojka" pro internet
- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ak máš od providera viac IP asdries tak stačí switch,ak nie tak router.

Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
- santa999
- Začátečník

- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To je podľa toho ako nastavíš ten router, ale musí to podporovať.santa999 píše:mám jenom jednu, takže musím tedy router.A jak je to potom s rozdělením rychlosti stahování, dá to pul napul nebo podle potřeby?

Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
- santa999
- Začátečník

Ok ještě pro zajímavost, nemohl bys mi poradit jaký???Stačil by tento http://www.pceshop.cz/product.php?produ ... _catalog=1& nebo tento http://www.pceshop.cz/product.php?produ ... _catalog=1&
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- santa999
- Začátečník

- Stanley
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: "rozdvojka" pro internet
Jseš si jistý, že nemáš 2 IP adresy? Ptám se jen pro jistotu. Karneval má jen jednu IP adresu pro nejmenší rychlost 1M. Pokud máš 3M a více, tak máš 2 IP adresy a tudíž můžeš připojit 2PC bez nutnosti kupovat router. Pak by stačil jen switch.santa999 píše:nevím jak to mám nazvat ale jedná se mi zkrátka o to abych mohl jedem internet (karneval) provozovat na dvou počítačích.Co k tomu budu potřebovat, nějak hub, switch nebo router???V tomto se vůbec neviznám tak se obracim na vás.Jinak internet jde přes síťovku.Dík za rady a případně odkazy na potřebný HW
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- santa999
- Začátečník

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- santa999
- Začátečník

- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
jako to je ruzne, pokud ten kabel delaji tak se to pohybuje 8Kc/1metr + 25Kc koncovka. Pokud maji kabel vyrobeny(znackovy) muzes cekat i 200kc/5msanta999 píše:je to možný ale nejsem si jistej, už je to jedno.nevíte kolik cca stojí 1m toho síťovího kabelu a z koncovkama budu potřebovta 1m a asi 8m jen tak oryentačně, dík
//v soucasne dobe se snad delaji vsude na miste
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Stanley
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
3M má opravdu 2 neveřejné IP adresy (mám ho taky), ale stejně mám doma i router. Jak píše Pavel M. tak doporučuju router, jen jsem myslel, že bys ušetřil, rozdíl v ceně malého 8 portového switche a routeru je poměrně velký. Ovšem pokud koupíš wifi router, tak užitná hodnota je určitě větší!santa999 píše:Mám 3M ale kolik mám IP to vážně netuším, už sem objednat ten router a zítra pro něj jdu tak se uvidí, snad to pujde bez problémů
- santa999
- Začátečník

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: