nenacteni windows
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- J4REK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nenacteni windows
Kopil jsem si novy disk Seagate 320GB SATA2 pri instalovani Windowsu na disk mi to pise nelze nacist windowsy.Nacte naformatuji skopiruji windowsy na disk pak restart a pak nelze nacist windows inak mam desku M2N-E.Prosil bych rychlou radu.
- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Skús iné inštalačné cd, či nie je zlé.

Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
- J4REK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: nenacteni windows
Tak hlavne sem hod popis sestavy a řekni jak si to přesne delal...J4REK píše:Kopil jsem si novy disk Seagate 320GB SATA2 pri instalovani Windowsu na disk mi to pise nelze nacist windowsy.Nacte naformatuji skopiruji windowsy na disk pak restart a pak nelze nacist windows inak mam desku M2N-E.Prosil bych rychlou radu.
- J4REK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zapopjil jsem sata disk naformatoval ho ve win... se starym diskem ATA ten jsem pak odpojil.Zapojil jsem sata2 a zacal normalne na neho instalovat win... XP nacetlo vsechno v klidu naformatoval skopiroval data reset a pri nacitani disku to pise nelze nacist windows sestava AMD 3500+,Asus M2N,Radeon X1900XTX,Geil 2x512MB 800Mhz, mechanika LG H10N na ata pripojena
- J4REK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- J4REK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- J4REK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- J4REK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- J4REK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- J4REK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Si děláš srandu z nás????J4REK píše:tak prosim vas pomozte kdybyste nekdo mel ty ovladace a mohli byste je nekde upnout a ja bych si je hodil na disketu moc vas prosim ja bez toho pocitace nevydrzim:(
Nehledal si ani trochu !!!
gooogle našel 95100odkazů a hned na prvnim to máš..
- J4REK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- popo_1
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
kukni sa an stranky asusu tam by mali byt aj drivery...je ale divne ze si k tomu nedsostal disketu...
[/quote]
[/quote]
J4REK píše:otrebuji prave nainstalovat ty windows ony se jen skopci a to vse pak to nelze navazat
J4REK píše:praveze k te dece nebyla zadna disketa s ovladaci a na cd s rozhranim sata nic neni.Tak ja uz fakt nevim.Inak jsem zkusil aj ine instalacni cd s windowsy a take nepomohlo nema se neco nastavit v biose?
J4REK píše:jak tu ctu tak vidim ze vetsina kdo pouziva seagete musel spustit pres disketu ovladace F6.
chces urobit rekord v pointhunterstvy???J4REK píše:prosim poradte mi jsem uz v nesnazich
CPU:E6300 1,86GHz@3150MHz(450x7),Chladic CPU:AC Freezer 7PRO/GK:nVidia GeForce 7600GT Leadtek //MB:ASUS P5B Deluxe/RAM:2x512MB+2x1GB Corsair 800Mhz/HDD:Seagate 7200.10 250GB SATA2,Hitachi deskstar 160GB PATA,Seagate Baracuda 60GB PATA/DVD-RW:TSST SH-S183A/Case:Thermaltake Swing stribrna,presklena/Zdroj:Fortron Blue Storm II 400W
3DMark 01:32392 bodu 3DMark 03:15282 bodu 3DMark05:6574 bodu, Super PI:2M/32M:45,29s/17m 36s
3DMark 01:32392 bodu 3DMark 03:15282 bodu 3DMark05:6574 bodu, Super PI:2M/32M:45,29s/17m 36s
- J4REK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Butch
- Středně pokročilý

pokud by byla potreba disketa, tak bys ani disk nevidel a tedy by se ani nic nezacalo kopirovat ci instalovat. Bude tedy problem jinde nez v ovladacich.Zapojil jsem sata2 a zacal normalne na neho instalovat win... XP nacetlo vsechno v klidu naformatoval skopiroval data reset a pri nacitani disku to pise nelze nacist windows
Takze jsi pri instalaci normalne zvolil ten velky 320GB disk a na nej to zacal instalovat? Nakopirovaly se soubory, ale po prvnim restartu uz ti to hlasilo o disku ze neni nalezen?
Pokud ano, tak te disketa s drivery uz opravdu nezachrani, protoze ta ma za ukol to, abys pri instalaci vubec disk videl a mohl jej zvolit. Coz ty jsi mohl, podle toho co pises.
Zkus si pohrat s bootovacim poradim disku v biosu.
dale se podivej, jestli je disk na prvnim sata portu v poradi.
V manualu k desce je budes mit ocislovane.
Pisu ze zkusenosti
Stalo se mi totiz neco podobnyho.
A to ze jsem chtel nainstalovat win na sata disk a v boot poradi byl ten disk zvolen jako prvni na rade. Win se nakopirovaly ale uz nenastartovaly....zjistil jsem ze comp porad se snazi bootovat z prvniho sata disku a na tom zadny system nebyl.
Jedinna zachrana byla prehodit disk na prvni sata port, pak to v pohode fachalo. Sice pak postrada smysl zvolit v biosu boot poradi, ale me to pomohlo.
Tobe radim dat disk na prvni sata port (mel by byt na desce oznacen, nebo v manualu) A take zkus na instalaci win odpojit ten stary ATA disk.
Tim muzes omezit mozne chyby proc to nejede.
pokud mas Ten disk pri instalaci win urco znovu naformatuj.
Idealni je jej take rozdelit. Treba na 20GB na system a treba zbytek.
Tohle vsechno umi instalacni CD WIN.
Pokud jsi se nahodou v necem spetl a disk pri instalaci nevidis vubec, tak musis pouzit tu disketu, jak ti radili vyse.
Pokud jsi nedostal disketu k desce a neni ani jeji zaloha na cd k desce, neni problem stahnout od vyrobce.
Disketa je potreba vetsinou pouze pokud je sata disk pristupny pouze pres raid radic. Vetsina novych desek uz emuluje sata na pata a v biosu pak vidis normalne treba zarizeni IDE0-IDE7 (kdyz mas 4x ide)dva konektory na mb) a 4x sata porty)
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- J4REK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- J4REK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- J4REK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: