Problem pri zobrazovani www stranek
Moderátor: Don
- Pupo
- Nováček

-
Problem pri zobrazovani www stranek
Mam problem s nactenim a naslednim zobrazovanim www stranek. U nekterych to de velmi pomalu potazmo se nezobrazi vubec.Download a upload mi jede stabilně optimalni rycholstí.
Pouzivam sytsem Windowst XP profesional SP2,IE, standardni windows firewall.PC jsem komplet naformatoval,preinstaloval,skousel jsem i Firefox a nic nepomaha. Kontaktoval jsem take IP ktery zadnou chybu v kvalite signalu nebo v rychlosti prenasanych dat nezaznamenal spis to typoval na chybu v softwaru co ja pro vyse uvedenou skutecnost vylucuji.
Hardwarova chyba se mi take nezda protoze kdyz stahuji nejake data de to v pohode.
PLS. HELP ME. Dekuji
Pouzivam sytsem Windowst XP profesional SP2,IE, standardni windows firewall.PC jsem komplet naformatoval,preinstaloval,skousel jsem i Firefox a nic nepomaha. Kontaktoval jsem take IP ktery zadnou chybu v kvalite signalu nebo v rychlosti prenasanych dat nezaznamenal spis to typoval na chybu v softwaru co ja pro vyse uvedenou skutecnost vylucuji.
Hardwarova chyba se mi take nezda protoze kdyz stahuji nejake data de to v pohode.
PLS. HELP ME. Dekuji
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- marsol
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nemáš na pecku čistě náhodou sw na omezování rychlosti internetu pro ostatní aplikace, něco jako NetLimiter?
PC Konfigurace: MB ASUS A7V880; 1512 MB RAM DDR; AMD AthlonXP 2500+ Barton; HDD SATA Seagate 250 GB, IDE WD 200 GB; IDE Seagate 10 GB; VGA MSI nVIDIA 6600 256 MB SDRAM AGP; TV WinFast2000XP; Lite-on DVD-ROM; HP 9100 CD-ROM/RW; DVD-RAM; 3Com LAN 10/100 TX
- Pupo
- Nováček

-
- Pupo
- Nováček

-
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Pupo
- Nováček

-
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- marsol
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zkus povypínat firewall(-y) ve WINXP a pokud máš firewall i v routeru, tak vypni i ten a zkus ty stránky, co ti nejdou.Pupo píše::)Diky
Tak co to teda moze byt za problem?
Pakliže nepůjdou ani s vyplejma firewallama, tak bych zkusil kontaktovat providera s tím, že Ti ty a ty stránky nejdou nebo jdou tak a tak. A chtěj po nich, aby se koukli, zda vůbec projde komunikace směrem od tebe (od tvý brány - nějaký jejich IP) na cílovou adresu. Potom at se kouknou, zda-li prochází komunikace z té adresy směrem ke tvé internetové bráně.
Pokud to projde oběma směry a tobě to i tak nepůjde, bude nejspíš problém v nastavení na routeru u tebe nebo budeš mít špatně nastavený nějaký pravidla na firewallu.
No a v neposlední řadě, přeji bohatýho Ježíška!!!!!!!!!!!!! A to nejen Tobě.
PC Konfigurace: MB ASUS A7V880; 1512 MB RAM DDR; AMD AthlonXP 2500+ Barton; HDD SATA Seagate 250 GB, IDE WD 200 GB; IDE Seagate 10 GB; VGA MSI nVIDIA 6600 256 MB SDRAM AGP; TV WinFast2000XP; Lite-on DVD-ROM; HP 9100 CD-ROM/RW; DVD-RAM; 3Com LAN 10/100 TX