Ahoj.
Dal jsem si dohromady tuhle sestavu:
GB 965 DS4
CoreDuo 6600
2GB Kingston hyperX 800Mhz
MSI 8800GTS
2X160GB WD
plus nepodstatny zbytek.
V 3DMarku 06 to pri zakladnim nastaveni (1280/1024 ...) dalo pres 8300 bodu. Netusim, jestli to je OK vysledek, tak ho uvadim ... asi ano.
Potiz je, ze jsem trotl a obcas vykon systemu prokontroluju. Obcas se stane, ze hned prvni test grafiky bezi misto normalnich cca. 60Fps jen 10Fps (jde o zacatek testu, zbytek je v proste o stejnem propadu) Pomuze pouze odinstalovani ovladacu pres spravce systemu a pak nova instalace z CD grafiky. Netusite nekdo, co delam spatne?
PS: kruci, proč píšu bez diakritiky?
8800GTS a propad výkonu
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- alisan
- Začátečník

-
- volkovski
- Začátečník

- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
- godlike
- Středně pokročilý

-
- fanik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
hernajs godlike to on nemyslí... přečti si to znovu...!
já si toho všiml svého času i na 7900 a 7600 a zdrojem to rozhodně nebylo, čím to bylo nemám tušení.
např. ve hře Rise of Legends, jsi najednou z ničeho nic měl třeba 5FPS a stačilo překliknout na jiné místo mapy a vratilo se to na původní hodnoty. V 3Dmark06 taky to stejné, někdy stačilo pustit znovu 3Dmark a někdy jsi prostě musel restartovat počítač
např. ve hře Rise of Legends, jsi najednou z ničeho nic měl třeba 5FPS a stačilo překliknout na jiné místo mapy a vratilo se to na původní hodnoty. V 3Dmark06 taky to stejné, někdy stačilo pustit znovu 3Dmark a někdy jsi prostě musel restartovat počítač
- alisan
- Začátečník

-
Zatím drží ... zatím
Ahoj
Nevím, jestli je rozdíl mezi instalací ovladačů přes CD, nebo ze správce hardware v XP, ale poslední instalaci jsem udělal přes správce a prozatím to snáší všechno. Včetně dost nešetrného přetaktování karty v RivaTuneru na 650@1100!! Bůh ví, že to nechladím origoš větráčkem
Takže budu dál zkoušet a zkoušet. Každopádně dík tobě fanik, že čteš než něco napíšeš ... taky mi nejde o výkon v DMarku, ale nic jiného na testování zatím nemám. A taktovat sestavu prostě chci ... ne pro dnes potřebný výkon (stačí bohatě jak je v základu), ale jednou, místo kupování nového železa. Proto jsem při přechodu z 1600XT šel do něčeho trošku "nadčasového". To jen tak, aby řeč nestála
Nevím, jestli je rozdíl mezi instalací ovladačů přes CD, nebo ze správce hardware v XP, ale poslední instalaci jsem udělal přes správce a prozatím to snáší všechno. Včetně dost nešetrného přetaktování karty v RivaTuneru na 650@1100!! Bůh ví, že to nechladím origoš větráčkem
Takže budu dál zkoušet a zkoušet. Každopádně dík tobě fanik, že čteš než něco napíšeš ... taky mi nejde o výkon v DMarku, ale nic jiného na testování zatím nemám. A taktovat sestavu prostě chci ... ne pro dnes potřebný výkon (stačí bohatě jak je v základu), ale jednou, místo kupování nového železa. Proto jsem při přechodu z 1600XT šel do něčeho trošku "nadčasového". To jen tak, aby řeč nestála