Dobry den,
nechtene jsem pri mazani viru smazala soubor Winlogon Notify: WgaLogon - C:\WINDOWS\ . Take se mi jeste seknulo stahovani service packu 2, tudiz nebylo dokoncene a pote byl pocitac restartovan, jenze od te doby nenabehl, nelze zpustit ani v nouzovem rezimu. Prosim poradite, co v takovem pripade delat? Je napriklad vhodne stahnout WgaLogon na cd z jineho pocitace , vlozit cd do poskozeneho pocitace a pomoci nejakych kroku program opet nainstalovat? Napriklad v rezimu konzoly? A nebo je hlavni problem v nedokoncenem stazeni service packu 2 a proto by bylo vhodne jej nejdrive nejak odstranit? Budu moc vdecna za odpoved.
nechce mi nabehnout pocitac
- misako
- Nováček

-
- Micis89
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- esso82
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Micis89 mal asiq pravdu.....
WGA je myslim Windows Genuine Advantage....co je zjednosune povedane kniznica, v ktorej su zapisane udaje o legalnosti win xp....keby si mala ten win legalny, mal by ist spustit aj tak, iba by ti to stale pripominal pri prihlasovani, pokial mas nelegalny, pravdepodobne od nejakehok kamosa, vyber disk a nakopiruj tam tu jeho wga.dll
...vyskusaj...uvidis.....
WGA je myslim Windows Genuine Advantage....co je zjednosune povedane kniznica, v ktorej su zapisane udaje o legalnosti win xp....keby si mala ten win legalny, mal by ist spustit aj tak, iba by ti to stale pripominal pri prihlasovani, pokial mas nelegalny, pravdepodobne od nejakehok kamosa, vyber disk a nakopiruj tam tu jeho wga.dll
...vyskusaj...uvidis.....
loading...
PSN ID: esso82
PSN ID: esso82