Zatuhnutí myši a nutnost restartovat PC

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Sutyn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Zatuhnutí myši a nutnost restartovat PC

Příspěvek od Sutyn »

Ahoj. Mám problém. Když zapnu PC, tak dlouho trvá než se spustí nějaká aplikace. Jako by to něco drželo. PC je jaksi zpomalené a neustále se načítají nějaké data na HDD ( je to slyšet i vizuálně vidět) Po určité době, pokaždé jindy po spuštění aplikace (taky pokaždé jiné) dojde k zatuhnutí myši, kdy přestane reragovat a musím PC restartovat. Upozorňuji, že PC jse kvůli tomu již jednou přeinstaloval a provedl jsem výměnu myši a stále to samé. Něco PC brzdí a pak se sekne. Nevíte někdo jak zjistiti příčinu ?
Azhlon XP 2200, GF Ti 4200 64Mg, 512/400
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

spyware/vir nemas?
Lukke
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukke »

A takto se to chová hned i po přeinstalaci systému?
i7-4930K@4.6GHz | ASUS X79-DELUXE | 2x MSI R7970 | 64GB RAM | 2x SSD Intel 730 - 480GB | Corsair 550D Obsidian | PilsFree 500/500MBit
StandaT
Nováček
Nováček

Příspěvek od StandaT »

Mě taky jednou za čas zamrzne myšidlo(někdy jednou za týden, někdy dvakrát denně). Myš stačí jen vytáhnout z portu (u mě ps/2) a vrátit zpět.
___---zamyslete se---___
KlaSniC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KlaSniC »

co sem mel mx500 taky me zatuhavala, kdyz sem ji nadzvedl z podlozky tak zamrzl kurzor.Musel sem ji vytahnout a dat zpatky do usb.Potom sem ji zkusil u kamose a delala to stejne tak sla do kose :)
Sutyn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sutyn »

Lukke píše:A takto se to chová hned i po přeinstalaci systému?
Jen pro upřesnění. Nezatuhne celé PC, ale jen kursor. Dělá to i po přeinstalaci systému. Myš jsem zkoušel vyměnit a nic.
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

StandaT píše:Mě taky jednou za čas zamrzne myšidlo(někdy jednou za týden, někdy dvakrát denně). Myš stačí jen vytáhnout z portu (u mě ps/2) a vrátit zpět.
To by mě teda pěkně štvalo :? Spíš najít příčinu ne?

To Sutyn: Měl jsem podobnej problém, bylo vadný usbéčko, ale u tebe to vypadá podle chování celýho počítače na něco víc, jak psal Cujo vir nebo nějaký smetí..
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

A copak je to za myš ? Zkusil jsi (pokud to jde) jí dát do PS2 i USB a testnout, jestli tuhne také ?
Goldnoob team proud member!
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

KlaSniC píše:co sem mel mx500 taky me zatuhavala, kdyz sem ji nadzvedl z podlozky tak zamrzl kurzor.Musel sem ji vytahnout a dat zpatky do usb.Potom sem ji zkusil u kamose a delala to stejne tak sla do kose :)
toto je znamy neduh mxek :)
Sutyn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sutyn »

Thellwin píše:A copak je to za myš ? Zkusil jsi (pokud to jde) jí dát do PS2 i USB a testnout, jestli tuhne také ?
Je to myš do PS2
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“