jakej tichej vetrak na 9100? nema diry:(

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
Jouffan
Nováček
Nováček

jakej tichej vetrak na 9100? nema diry:(

Příspěvek od Jouffan »

koupil sem si Titan TTC-CSC12E misto rvouciho originalniho vetracku z Herkulese 9100. Dam ho tam protoze tvrdej ze ma pouze 21db. A co neslysim:( jednoznacne nejvetsi randal dela prave tenhle bazmek (urcite vic nez 21db), navic karta i tak celkem topi.
9100 nema diry na chladic, musim lepit:( .....cim? poradte, nechci sekundovy lepidlo, karta je jeste v zaruce.
// Semprom 1.6@2.35GHz || Gygabyte GeForce 6800GS@6800ultra \\
Hrushi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hrushi »

ten chladič je na h.... mám stejnou kartu a měl jsem stejný problém. Po 2 měsících se ten Titan zadrhl! Nas... jsem se a koupil si http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=16110
ma hezke modre podsviceni,kvalitni pasiv a ani neni hlucny. Vypnuty vypada onicem,ale kdyz se rozsvítí, je cool. Mám ho 3měsíce a drží se(určitě líp jak titan). POkud si ho koupíš, nezapomeň na něj hodně tlačit, to jeho lepidelko tuhne dyl. Ja jsem ho nasadil a hned sup s nim do pc-za 5 minut mi odpadl,tak jsem to na noc zatížil a už drží.
musim lepit:( .....cim? poradte, nechci sekundovy lepidlo, karta je jeste v zaruce...
Sekundové lepidlo s trochou vodive pasty je jedina možnost, jinak to tam prostě nebude držet :-/
Jo a tim, žes serval originální chladič ses o tu záruku připravil
AMD Athlon XP 2500@3200 (2223Mhz 12,5x179),1,7V; EliXir 256MB 333Mhz; MSI KT4V-L; Sapphire Radeon 9100 64MB 64 bit (270x250); Maxtor 80GB 7200ot 2MB ATA133; Win XP Prof.
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“