602LAN / Outlook Express

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Antonín Plhal
Nováček
Nováček

602LAN / Outlook Express

Příspěvek od Antonín Plhal »

Prosím o radu ohledně nastavení v 602LAN Suite. Manuál je na internetu ke stažení, ale někde dělám chybu.
V síti je zapojeno 6 PC s Windows - P2P. 1 PC je zapojeno do internetu přes ISDN linku. V síti chci jen z jednoho PC vybírat poštu přes e-mail klienta. Síť je nakonfigurována správně, sdílení internetového připojení také - a funguje. Nemohu přijít jen na to, jak mám nastavit Outlook na tom jednom PC a 602LAN 2004 (zaregistrováno) na PC, které se připojuje do internetu.
Jak jsem řekl, manuál je dobrý, ale potřebuji doslova napsat, co do které kolonky mám napsat za předpokladu, že e-mailová adresa je:
xxx@yyy.zz, heslo aaa.
Týká se to hlavně toho, jestli například v 602 jméno uživatele a plné jméno má souviset s e-mail adresou, nebo se jedná o identifikaci mezi 602 a OE. Předem děkuji.
AMD Barton - 10x200, Soltek 75FRN2-L, 2x256MB VM - 11-3-3-2, Club3D Radeon 9800PRO 128MB, 2xHDD Hitachi 7k250 80GB, DVD Toshiba M1712, CDRW Teac W552E.
Bajgy
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Bajgy »

Chces vybirat domenovou postu nebo pouze POPovat schranky z Internetu?
Toshiba Tecra A6
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Jak to nastavit sice nevím, ale pokud nechceš, aby ti vybíral poštu někdo jiný z jiného PC, tak jim to zakaž ve firewallu a dej to pod heslo.
Bathory
Antonín Plhal
Nováček
Nováček

Příspěvek od Antonín Plhal »

Bajgy píše:Chces vybirat domenovou postu nebo pouze POPovat schranky z Internetu?
Chci vybírat ze dvou schránek na Seznamu.
Problém ale asi bude někde úplně jinde. Myslel jsem, že to mám blbě nastavené a teď jsem zkusil nastavit Outlook na výběr pošty přes modem přímo a vždycky to třeba 3 zprávy přijme (ze 40) a pak se to zasekne -probíhá autorizace- a konec. Restart, 2-3 zprávy, zásek, autorizace, konec (červená křížek v OE). Vidím to spíš na reinstalaci. Na tu ale není vůbec čas (ani nálada - firemní aplikace), tak to zatím dělá přes webové rozhraní a sdílené připojení.

Bathory: dokud není uživatel nadefinován v 602LAN (jméno i heslo) na počítači, který je připojen ven, nikdo ze síťových stanic si ani neškrtne.
AMD Barton - 10x200, Soltek 75FRN2-L, 2x256MB VM - 11-3-3-2, Club3D Radeon 9800PRO 128MB, 2xHDD Hitachi 7k250 80GB, DVD Toshiba M1712, CDRW Teac W552E.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“