Project: Tribal by Lukazkiss

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

lukazkiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Project: Tribal by Lukazkiss

Příspěvek od lukazkiss »

Ahoj,
Project ,,Tribal" tvořím už delší dobu, ale sem ho dávám až teď, kdy už je kompletní. Podle mě by nemělo cenu ho sem dávat hned od první myšlenky a zářezu, protože to je povídání o ničem + fotka typu : ,,Vyřízl jsem díru na fan" a k tomu 8 fotek ze všech světových stran a takhle pokračovat 2 měsíce je určitě zbytečný. Navíc tenhle mód asi nepřináší žádný exotický postup, ke kterému by bylo potřeba fotek a popisu.
Hlavní myšlenka modu je černá case, modré lemy, tribal motivy a modré světla. Možná to někomu připadá už nudný a okoukaný, ale já jsem na tuhle barevnou kombinaci ulítlej. . .teď už fotky
Obrázek
PC v době, kdy se řezalo, brousilo, stříkalo atd...však víme :lol:
Obrázek
Plnič

Tak tady už je komplet, no vlastně ještě schází pár věcí, který musím dokoupit.
Nemám rád přeplácaný osvětlení a už vůbec ne různobarevný-proto jsem volil jen dvojici UV lamp a sem-tam nějakou diodu a vpředu jednu diodovou trubici.
Obrázek
Tohle je pohled ze strany s bleskem....tribal motivy jsou stříkány přes šablonu. Takové oživení a zároveň sjednocení a dodání malinko industriálního vzhledu jsou nýty.
Obrázek
Pohled na bok bez blesku
Obrázek
Obrázek
Předek-průduchami prochází světlo od předního fanu
Obrázek
Obrázek
Foceno tak nějak ze šišata :lol:
No, myslím si, že by to mohlo k fotkám stačit. Po těhle úpravách i zásadně klesla teplota v case, takže je tu i nějaký užitečný plus. :lol:

Tak můžete psát ohlasy. Nic extra nového tam sice neni, ale myslím si, že je to celý docela uhlazený, sjednocený a nepřeplácaný. Snad tam není žádná zásadní chyba.Já jsem celkem spokojenej . . .
Ossis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ossis »

Nemáš někde detailnější fotku toho zakrytí mechaniky?
AMD Sempron 2500@2800+ (skt. A) | 768MB RAM CL2.5 | MSI KT6V Delta fisr | Palit GeForce 7600GT AGP [560/1400] - Accelero S1 rev.2 | WD Raptor 74GB | Fortron 450W | Genius HF-1250X
yupee
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yupee »

Jo fakt pěkný, moc se mi to líbí. :D moc ti fandim Cacule :-D
PC1:Intel Celeron D 2,8GHz ;Kingston 1024MB 533MHz CL4 DDR2 ; HIS X1600Pro Turbo DDR3 128MB ; 160GB Seagate SATA2 ; M-Audio Revolution 5.1 ; Gigabyte GA-8I945GZME-RH
PC2:Intel Celeron 2,4GHz ; 256MB 333MHz DDR ; Canyon nVidia GeForce MX400 64MB ; 80GB WD PATA ; Asus P4S8X-X
---> --- <---
santa999
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od santa999 »

Nevím proč ale těhdle modro černých case mám už plný zuby.Chtělo by to už vymyslet něco novýho, takhle je to skoro všechno stejný.Jinak to vypadá dobře ale není to můj styl :wink:
lukazkiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukazkiss »

filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

ale jo... je to docela pěkný
mohl jsi zkusit něco udělat s tim předkem, tendle je takovej divnej a určitě by to tu case oživilo
jinak bych tu UV katodu někam schoval, takhle je přesně na očích...
a proč máš ten hdd tak vysunutej do case? :?
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
lukazkiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukazkiss »

filletzz píše:ale jo... je to docela pěkný
mohl jsi zkusit něco udělat s tim předkem, tendle je takovej divnej a určitě by to tu case oživilo
jinak bych tu UV katodu někam schoval, takhle je přesně na očích...
a proč máš ten hdd tak vysunutej do case? :?
JJ, nad předkem ještě přemýšlím....už teď je trochu jinej, jsou tam nýty a budu přidávat prvky z leštěnýho hliníku, ale to až časem, až to víc promyslim. Ta katoda moc jinam schovat nejde, možná se to nezdá, ale tahle bedna je celkem dost malá a bojuje se tam o místo. To právě potvrzuje i ten vysunutej hdd. . . je nalepenej na předek ale stejne takhle přesahuje, dál už šoupnout nejde, ale myslím si, že to nijak moc nevadí.
:)
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Docela to de, tendle mod :)

Jinak bych se rad poptal na sestavu. To bude scA a nějakej starši readeon nebo ne?
Jo a ta katoda je Sunbeam?
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Enermax Modu82 625W / Fractal Meshify / 3x Dell P2720D 2560x1440
Ossis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ossis »

lukazkiss píše:Ta mechanika je tu. . . http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... 1065&pos=0
aha, tak to nic. spletl jsem si ji s tou katodou.
AMD Sempron 2500@2800+ (skt. A) | 768MB RAM CL2.5 | MSI KT6V Delta fisr | Palit GeForce 7600GT AGP [560/1400] - Accelero S1 rev.2 | WD Raptor 74GB | Fortron 450W | Genius HF-1250X
lukazkiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukazkiss »

Speedy FX píše:Docela to de, tendle mod :)

Jinak bych se rad poptal na sestavu. To bude scA a nějakej starši readeon nebo ne?
Jo a ta katoda je Sunbeam?
AMD Sempron 2600+, RAM: 768MB, HDD 160GB a grafárna je radeon 9600, katody revoltec...tohle jsou ty 2 s jedním invertorem, ale mám i klasiku-1katoda-jeden invertor a ta mi pořád odchází, asi už 3krát :(
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Víko se mi zdá z boku trošku blbě nastříklý nebo odřený... :? Jinak, nejsem sice zastáncem přesvětlených casů, ale ty ornamenty by nevypadaly špatně taky prosvětlený. Ve tmě by to nemuselo vypadat zle. Ale jinak pěkná práce.
lukazkiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukazkiss »

Sir_-_Death píše:Víko se mi zdá z boku trošku blbě nastříklý nebo odřený... :? Jinak, nejsem sice zastáncem přesvětlených casů, ale ty ornamenty by nevypadaly špatně taky prosvětlený. Ve tmě by to nemuselo vypadat zle. Ale jinak pěkná práce.
Jo, je to spatne vyleštěná leštící pasta.....teď už je to ok
golop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golop »

nesla by ta katoda nalepit na tu bocnici ze vnotr na levo? myslim ze takove umysteni katody je nejlepsi :)
lukazkiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukazkiss »

golop píše:nesla by ta katoda nalepit na tu bocnici ze vnotr na levo? myslim ze takove umysteni katody je nejlepsi :)
tam už jedna je...koukni an šestou fotku....
golop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golop »

lukazkiss píše:
golop píše:nesla by ta katoda nalepit na tu bocnici ze vnotr na levo? myslim ze takove umysteni katody je nejlepsi :)
tam už jedna je...koukni an šestou fotku....
sry moje chyba :)
lukazkiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukazkiss »

:-D
Naposledy upravil(a) lukazkiss dne ned 18. bře 2007, 13:38, celkem upraveno 1 x.
lukazkiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukazkiss »

Takže jsem proved ještě pár menších úprav.
z plexi jsem vyřezal znak tribalu co mam i nastříkaný na case
Obrázek
a přilepil na bočnici
Obrázek
Taky jsem vyrobil gravír s nápisem Tribal podsvítil diodou
Obrázek
Obrázek
Plexi, které bylo přilepený silikonem až tolik nedrželo, takže jsem ho přišrouboval šrouby, který ladí s nýty na zbytku case.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Guli
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guli »

pekna praca, ale mne kombinacia modra a cierna nesedi
CPU: Intel Pentium DC e2160 1,8@3,2GHz MB: MSI P35 Neo2 FIR VGA: Gainward 8800GT 512MB @ 700/2000 RAM: 2x2GB DDR2 Adata 800MHz
rabinjakob
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rabinjakob »

Oprava: je to pěkné akorát je tu jedna věc která mi vadí už jen na těch fotkách je vidět že jsi trochu dost odrbal to lakování nebo spíš vybroušení plniče jinak paráda.
Naposledy upravil(a) rabinjakob dne ned 18. bře 2007, 16:33, celkem upraveno 1 x.
Modding sraz 2 . http://www.modding.cz/?p=348#comment-1697
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=200 dole
Pomozte nám rozjet forum o moddingu na www.modding.cz projekty,nástroje pro modding,materiály,bazar a novinka pokec volná konverzace bez hranic.
Guli
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guli »

ak by si si to precital tak by si videl ze striekal najskor plnicom
CPU: Intel Pentium DC e2160 1,8@3,2GHz MB: MSI P35 Neo2 FIR VGA: Gainward 8800GT 512MB @ 700/2000 RAM: 2x2GB DDR2 Adata 800MHz
Odpovědět

Zpět na „Projekty“