radeon 9800 pro

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
oupee
Začátečník
Začátečník

radeon 9800 pro

Příspěvek od oupee »

Nevíte který, případně i starší, ovladače jsou nejlepší pro tuhle grafiku. Ty nejnovější jsou furt optimalizovaný na nejnovější grafiky takže předpokládám že už tyhle opomíjej. Při IL2 1946 mi po minutě zhasne LCD a napíše OUT OF RANGE, takže se nějak snažim dohledat chybu.
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

Tak to nemusí bejt ovladačema co máš za monitor?
A jinak nejlepší sou "upravený" omega drivers.
Bulda
Nováček
Nováček

Příspěvek od Bulda »

Ta samá mi běhá spokojeně na Catalystech 6.4, na nichž má i největší výkon v benchmarcích a v hrách. Byl akorát nutný update BIOSu motherboardu /VIA KT600/. Mám ale CRT
Omegy jsou stabilní, ale spokojen jsem s nimi nebyl.
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

R9800 je podporovanej i v tech nejnovejsich, takze jednoznacne nejnovejsi ovladace, to ze hur out of range je spis nastaveni hry, nez ovladacu. Nejspise to bude spusobene refreshem ci rozlisenim hry, zkusil bych ji preinstalovat, pripadne zkusit nekde v ini souborech hry nalezt nastaveni a to upravit aby ho lcd zvladalo
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Pokud máš podezření na ovladače, měl bys řešit problém v sekci ovladače a ne v grafikách. Ale už je to tady, tak budiž. To, co popisuješ, je dost specifická záležitost, možná bych vyzkoušel toto.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“