par dnu zpet se mi zacalo pri navsteve webu www.pctuning.cz objevovat pri nacitani kazde stranky okno pro stazeni "zahadneho" souboru. jelikoz se to nekterym lidem nezobrazuje, tak prikladam screen a soubor.
v IE se tohle nestava, tak jako se mi to nestava na jinych strankach. je mozne ze to je nejake nepodarene cookies? diky.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:* prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom *:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
no i to je mozne, ale slusne receno me to stve, kdyz musim na kazde strance odmitat stahovani a pokud to odmitnu hned, tak mi ani nenacte poradne stranka.
tohle je spise prosba pro webmastery, aby s tim neco udelali.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:* prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom *:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Heh, to slyším poprvé. Já sedím u komplu s IE6 a nic takového to neukazuje.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
hihi si myslite, ze jsem lama??? jasne ze pouzivam operu 9.1
pohral jsem si s mistnim nastavenim a musi to byt neco s temy bannery, protoze kdyz je dam pro tuto stranku blokovat (mysleno ne reklamu, ale jako zasuvny modul), tak vse jede ok. proste se nezobrazi ani reklama, ani okno.
The URL has moved <a href="http://dd.connextra.com/servlet/controller?service=CZ_templates_poker_strategy
_120x600&tclk=http%3A%2F%2Fim.impact.as%2Fif%2F
imred.php%3Faid%3D21985%26lid%3D108712%26
redirurl%3D&client=Carmen&placement=
IMPRESSION_strategy_120x600">here</a>
myom píše:pohral jsem si s mistnim nastavenim a musi to byt neco s temy bannery
prostě zablokuj dd.connextra.com a ff.connextra.com nebo co tě tak žere a nic takovýho by se ti stahovat nemělo
jak jsem psal, tak jsem si to uz vyresil, ale i tak by s jste s tim mohli neco delat....
rotvik píše:No my samotní redaktoři bohužel asi těžko.
ale rekl bych, ze jste vice v kontaktu s temi vyssimi, nez my. a nejsem si jisty, jestli "oni" navstevuji tohle forum.
Na jednom PC používám IE_5.5, na druhém IE_6.1, používám jak Win98SE, tak i WinXP, a nou problema.
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin Ignore list: Dex_Holland, facility