zahadny soubor ke stazeni???

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

zahadny soubor ke stazeni???

Příspěvek od myom »

par dnu zpet se mi zacalo pri navsteve webu www.pctuning.cz objevovat pri nacitani kazde stranky okno pro stazeni "zahadneho" souboru. jelikoz se to nekterym lidem nezobrazuje, tak prikladam screen a soubor.

Obrázek

http://rapidshare.com/files/9860737/client.html

prohlizec pouzivam operu.

v IE se tohle nestava, tak jako se mi to nestava na jinych strankach. je mozne ze to je nejake nepodarene cookies? diky.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

i v IE se to stava muj blocker se me pta jestli to chci - je to jakesi pocitadlo pristupu asi ...
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

no i to je mozne, ale slusne receno me to stve, kdyz musim na kazde strance odmitat stahovani a pokud to odmitnu hned, tak mi ani nenacte poradne stranka.

tohle je spise prosba pro webmastery, aby s tim neco udelali.
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Oriwen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oriwen »

Tak me se to este nestalo :) Firefox 2.0.1
Dell Precision M6600 - Core i7 2720QM, Quadro 3000M, 16GB DDR3, 120GB SSD + 2x320GB HDD.
Acer Iconia A700 - RootBox Android 4.2.2
Harry®
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Harry® »

Já mám taky Operu (v.9.10), ale nikdy jsem s tímhle problém neměl. Zkus si stáhnout novější verzi, je to v Opeře pod nápovědou :wink:
C2D E6750 @3Ghz (Primecooler PC-HP4 SuperSilent Heatpipe Cooler) + Asus P5N32-E Sli Plus + 2x 2GB Patriot Extreme Performance 800MHz DDR2 + BFG GF8800GTX OC2 768MB (Thermalright HR-03 Plus + ACUTAKE ACU-FAN92 PRO) + WD Raptor 74GB + LG GSA-H66N SATA + Fortron Epsilon FX600-GLN + Thermaltake MatrixVX VD3000BWA + Logitech MX518 Gaming-Grade + Logitech Media Keyboard + TEAC HP-6D-R 5.1 + 19" LCD LG Flatron L1900E BF + Windows XP 32bit
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Heh, to slyším poprvé. :? Já sedím u komplu s IE6 a nic takového to neukazuje.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

hihi si myslite, ze jsem lama??? jasne ze pouzivam operu 9.1 :wink:

pohral jsem si s mistnim nastavenim a musi to byt neco s temy bannery, protoze kdyz je dam pro tuto stranku blokovat (mysleno ne reklamu, ale jako zasuvny modul), tak vse jede ok. proste se nezobrazi ani reklama, ani okno.
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

Heh, tak to stahni a uvidime co se stane... Jinak mam IE 6, zadny blocker, zadne aktualizace od microsoftu a nic... :roll:
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

X-Spidy-X píše:Heh, tak to stahni a uvidime co se stane... Jinak mam IE 6, zadny blocker, zadne aktualizace od microsoftu a nic... :roll:
Nestane se nic, ale také mě to pěkně točí. Dnes jsem na to narazil i na jiném webu se stejným reklamním systémem... :-/
Burn in hell.
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Jinak v tom souboru je následující:

Kód: Vybrat vše

The URL has moved <a href="http://dd.connextra.com/servlet/controller?service=CZ_templates_poker_strategy
_120x600&tclk=http%3A%2F%2Fim.impact.as%2Fif%2F
imred.php%3Faid%3D21985%26lid%3D108712%26
redirurl%3D&client=Carmen&placement=
IMPRESSION_strategy_120x600">here</a>
Burn in hell.
rotvik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotvik »

myom píše:pohral jsem si s mistnim nastavenim a musi to byt neco s temy bannery
prostě zablokuj dd.connextra.com a ff.connextra.com nebo co tě tak žere a nic takovýho by se ti stahovat nemělo

Case: Lian-Li PC-7+ Zdroj: Chill 400W + AC fan 1500 RPM MB: MSI Neo-F (i945) CPU: Pentium D 920 + Thermalright Ultra-120 + Noctua 1200 RPM Memory: Kingston 1GB 667MHz 4-4-4-8 HDD: Samsung SP2504C 250GB 8MB GPU: nVidia 7600GT Zvukovka: Onkyo SE-200PCI Fany: intake 1500 RPM, outtake 2100 RPM Monitor: 19" CRT LG Flatron 995FT+ Klávesnice: Zboard Herní ovladač: Zboard Fang Myš: Logitech G5 Sluchátka: Sennheiser HD 595
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

rotvik píše:
myom píše:pohral jsem si s mistnim nastavenim a musi to byt neco s temy bannery
prostě zablokuj dd.connextra.com a ff.connextra.com nebo co tě tak žere a nic takovýho by se ti stahovat nemělo
jak jsem psal, tak jsem si to uz vyresil, ale i tak by s jste s tim mohli neco delat.... :wink:
rotvik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotvik »

myom píše:jak jsem psal, tak jsem si to uz vyresil, ale i tak by s jste s tim mohli neco delat.... :wink:
No my samotní redaktoři bohužel asi těžko. :?

Case: Lian-Li PC-7+ Zdroj: Chill 400W + AC fan 1500 RPM MB: MSI Neo-F (i945) CPU: Pentium D 920 + Thermalright Ultra-120 + Noctua 1200 RPM Memory: Kingston 1GB 667MHz 4-4-4-8 HDD: Samsung SP2504C 250GB 8MB GPU: nVidia 7600GT Zvukovka: Onkyo SE-200PCI Fany: intake 1500 RPM, outtake 2100 RPM Monitor: 19" CRT LG Flatron 995FT+ Klávesnice: Zboard Herní ovladač: Zboard Fang Myš: Logitech G5 Sluchátka: Sennheiser HD 595
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

rotvik píše:No my samotní redaktoři bohužel asi těžko. :?
ale rekl bych, ze jste vice v kontaktu s temi vyssimi, nez my. a nejsem si jisty, jestli "oni" navstevuji tohle forum. :wink:
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

Stalo se mi to nekolikrat.
rochne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rochne »

mam firefox a nic :roll:
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

nedavno se to tady řešilo.... http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=84998
stačí to jednoduše zablokovat... :)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cooper69 »

myom píše:ale rekl bych, ze jste vice v kontaktu s temi vyssimi, nez my. a nejsem si jisty, jestli "oni" navstevuji tohle forum. :wink:
s wyššími je v kontaktu jiná sorta lidí
Ahoj.
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

informoval jsem o tom patricna mista, tak uvidime jestli a jak rychle to pomuze...
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

Na jednom PC používám IE_5.5, na druhém IE_6.1, používám jak Win98SE, tak i WinXP, a nou problema. :)
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“