Vylité pivo v notebooku Acer TM 210

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

patryck
Začátečník
Začátečník

Vylité pivo v notebooku Acer TM 210

Příspěvek od patryck »

Na silvestra sem do mého zavřeného notebooku Acer Travel Mate 210 vylil pivo nateklo do klávesnice,k baterce,k cd-romce,notebook nejdříve po zapnutí ukazoval jen logo Acer a po vysušení notebook naběhne v pohodě do Win XP SP2,ale nefungují některá tlačítka.Občas funguje Backspace,jednou kliknu na touchpad(levé tlačítko) a on vlastně jakoby to klikalo pořád se to otevírá a zavíra(např. složky) nefungují F1,F2 atd.,a pak najednou když kliknu na složku levim tlačítkem tak se mi otevřou vlastnosti té složky.Neví někdo co s tim???
santa999
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od santa999 »

Rozebrat a vyčistit.Co jiného ti na to mám říct :-D Zaruka stejně už propadla
patryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od patryck »

santa999 píše:Rozebrat a vyčistit.Co jiného ti na to mám říct :-D Zaruka stejně už propadla
Rozebrat se mi to právě nedaří furt to drží na jednom místě.
santa999
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od santa999 »

co přesně nejde rozdělat?Klávesnice?Ta se oddělává celá, někde tam budou jenom takový zobáčky na vycvaknutí
Chr0n1c
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chr0n1c »

Nebo obcas je pridelana dvouma sroubkama zespod(nebo jak psal santa),pak vyndas klavesnici a tam je taky par sroubku ty povolis a je to ....
patryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od patryck »

no uprostřed notebooku to drží šroub,kterej bude asi pod klávesnicí protože dole neni a ta klávesnice mi právě nejde vyndat
Chr0n1c
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chr0n1c »

No ta klavesnice ja vlastne klinikovej plech a ten drzej bud sroubky zesloda nebo se musis kouknout kolem dokola klavesnice nekde tam buduo takovy zobacky a na tech to drzi
santa999
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od santa999 »

většinou tam sou jenom zobáčky a musíš je odehnou a klávesnice by měla bus sama vyzkočit nebo ji musíš jakoby vyklepnout
patryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od patryck »

To,že když se to vylilo do klávesnice a nefungujou některý klávesy to chápu,ale že si ten notebook dělá co chce a když kliknu levim tlačítkem na cokoliv tak se mi zobrazí vlastnosti třeba u Tento počítač klepnu na něj levim tlačítkem touchpadu a otevřou se mi Vlastnosti systému je trošku kravina ne?
Mr.Koza
Začátečník
Začátečník

re

Příspěvek od Mr.Koza »

zajdi do servisu :D
Intel Core 2 Duo E6600 (2.4 @ 3.2Ghz),Zalman CNPS9700 LED, ASUS P5E , 2GB (2xKIT 2x512MB) DDR2 800MHz CL5-5-5-12 CORSAIR,Asus GeForce 8800GTS 512, HDD 750+ 2x500GB Samsung + 320GB WD SII, Thermaltake Armor Black 250, Acer 22" AL2216W, Logitech G15 + G7
NB: MSI GX700PX: Core2Duo 7100 , 2+1GB DDR2, 8600GT 512mb, 160gb hdd ||| HTC P3650 Touch Cruise (Polaris)
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Microsoft me jednou privede do HROBU !
patryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od patryck »

V servise mě natáhnou...
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

patryck píše:V servise mě natáhnou...
Mno a co s tim chces delat jineho kdyz to nejde vlastnima silama?

Pokud je pozkozenej nejakej kontakt, budou muset nejspise vymenit celou klavesnici. Coz podle me jako nahradni dily nebude problem pro servis sehnat.

Tezko sezenes nahradni dil jen tak nekde na webu.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Chr0n1c
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chr0n1c »

Ja bych ji jeste skusil vyndat a dat nekde k na malo hrejicimu topeni aby poradne vyschla
patryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od patryck »

Klávesnicí to bejt nemůže když mi blbne i touchpad a dělá to hrozně nepřirozený věci.Sem ho rozebral vyčistil a furt to samý.Zajímavý,že to mění vlastnosti jakoby podle nálady.
petr_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr_ »

ano vyčistit
- klávesnici musíš vyndat a opartně rozebrat, vycvykat všechny klávesy a takovýty bílý plastový podložky pod nima, potom se dají oddělit jednotlivé fólie a vyčistit - je to třeba dělat opravdu velmi opatrně - nic nezlámat, nenatrhnout fólii - nědky bývá bodově svařená, na to bacha. Už jsem to párkrát dělal, je to práce na dvě hoďky když to uníš, jinak tak na celý odpoledne.
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
STANIK#007
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od STANIK#007 »

:offtopic: Nebylo by lepší počkat, než vystřízliví???kdoví jak to má NTB s detoxikací :lol: :lol: :lol:

jak říkají všichni tak rozebrat a vyčistit, když to nepůjde, tak servi.................................... pivo je dobrej elektrolyt - je v něm hodně iontů :lol:
LGA
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LGA »

Mas chlastat 100% lih :)

Pokud tam ostala "voda" v pivu je ji cca 95%, tak by mozna stalo za zkouzku tu vodu vytlacit prave tim lihem nebo isopropylalkoholem. Vysusit nemusi byt idealni, protoze tam muze zustat nejaky nevodivy povlak nebo zoxidovat to.

//edit: uz to je cca 6 dni, od vyliti toho piva, snad to jeste pujde opravit. Dulezity je vcasny zasah.
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Vše se nejlíp opraví kladivem... :D
Modul plugin nebyl nalezen, ale presto v nem doslo k chybe. :D Opravdu chcete Tento pocitac vyhodit do kose :P
patryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od patryck »

njn vy mi všichni radíte vyčistit klávesku,ale já myslim,že bude chyba jinde když blbnou celý windowsy.A na desce sem nic nezpozoroval.A takže třeba základovku můžu očistit lihem???
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Na to se vy**r. Zajdi do servisu, takto tomu nooteboku jedině ještě víc ublížíš. :wink:
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“