DVD vypalovačka TEAC

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
JardaP
Nováček
Nováček

DVD vypalovačka TEAC

Příspěvek od JardaP »

Zdravím všechny a prosím o radu. Chtěl jsem původně navázat na starší článek, ovšem tématicky podobný byl již notně starý, takže:
jakožto každý začátečník jsem od známého kopil vloni páličku TEAC DV-W512G. Hodil jsem ji do bedny a fungovala v podstatě až do vánoc. Tak 14 dní před vánoci mi přestala pálit DVD, resp. všechno proběhlo v Neru ok až na konec vyhodil chybu a médium bylo v prachu. Začal jsem prohlížet články a diskuze a dle jedné rady jsem zkusil nainstalovat nový firmware dle odkazu, který jsem našel. Jenže po restaru se mi místo TEAC DV-W512G objevil TEAC DV-W516GA a teď mi dělá chybu v tom, že zkrátka vše načte ok, začne vypalovat ok a během vypalůování se kousne a DVD nedokončí /jednou už při 15%, jindy při 70% atd/. Podotýkám, že CD mi vypálí v pohodě. Možná mám špatná média /koupil jsaem jakýsi šunt, ale v minulosti ani s tímto nebyl problém/. No a na závěr ještě jsem zkoušel vše vrátit do původního stavu, teda abych měl zase DV-W512G ale asi to neumím. Dík za rydu předem
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

ty sis neudelal zalohu puvodniho firmwaru?
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
JardaP
Nováček
Nováček

Příspěvek od JardaP »

No právě..........
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“