Outlook express se nespusti...

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Pabos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Outlook express se nespusti...

Příspěvek od Pabos »

Zdravim vsechny...
Otec pouziva outlook express, a ma v nem opravdu hodne posty (okolo 6GB), a asi pred tydnem se mu tam vyskytl problem, ze mu posta zustavala viset, proste se neodeslala a nepsalo to zadnou chybu... takze se na internetu docetl, ze je to tim, ze tam ma te posty uz moc, a ze to spravi, kdyz odstrani v registru klic jmenem "Identities" (nepamatuju si presne kde je, bude-li to potreba, napisu presnou cestu), odstranil ho, a opravdu to zacalo fungovat, jenze asi po 4 dnech se mu to stalo znova to same, tak si myslel ze je to zase registrem a znovu odstranil Identities, a ted uz se outlook nespusti vubec... zkouseli jsme to preinstalovat, service packovat, v registrech vymazavat a znovu instalovat, nic, porad to same, klikne express a nic se nedeje... je to Outlook Express 6 na windowsech 2000... jinak ve spravci uloh kdyz kliknu procesy a spustim u nej express, tak se tam asi na vterinu objevi msimn.exe (exac kterym se outlook spousti), po tu vterinu co je spusten tak bere asi 10% CPU, a pak se opet vypne a nic, vubec nic se nedeje... urcite by se to spravilo reinstallem windowsu, jenomze to on nechce... nevite co s tim? diky za rady...

EDIT: fajn, tak jsem to nejak spravil, moc nevim jak, kazdopadne uz to jede... bylo to v tech identitach a souviselo to s objemem posty, zkratka 6GB posty je pro outlooka moc...
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

ono už 2GB je moc, doporučuju si v tom udělat velice rychle pořádek než to zdechne definitivně
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
wit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wit »

no a ja mam OE na cistym systemu, poslal jsem pres nej uspesne asi 5 zprav a ted se nespusti. problikne jen modra obrazovka a hned to spadne :/ nevim cim, musim se v tom pohrabat
časy se mění a my s ním
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

wit píše:no a ja mam OE na cistym systemu, poslal jsem pres nej uspesne asi 5 zprav a ted se nespusti. problikne jen modra obrazovka a hned to spadne :/ nevim cim, musim se v tom pohrabat
Hlavne co je na te modré obrazovce je důležíté...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
wit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wit »

je to jenom klasicka pousteci obrazovka OE ;)
časy se mění a my s ním
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

wit píše:je to jenom klasicka pousteci obrazovka OE ;)
No napsal si to jako BSOD že by to melo vypadat, si mel říct že to je splash.....no ale chce to promazat tohle je tak akorat fakt na kolaps kterej už nastal....promaž to ze složky..IMHO nechápu tolik dat v mailech...to to netřídíte?
wit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wit »

Dzin píše:
wit píše:no a ja mam OE na cistym systemu, poslal jsem pres nej uspesne asi 5 zprav
zadny giga ;) par kB, ale neni problem premaznout XPcka, jsou novy a uvidime
časy se mění a my s ním
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

wit píše:
Dzin píše: zadny giga ;) par kB, ale neni problem premaznout XPcka, jsou novy a uvidime
No já sem s OE na dobro skončil dávno, jednou to zpravu odeslalo, pak ne, nastaveni sem nemenil, tyhle věci od MS...nevim k čemu si stahovat vše do PC , takle rovnou se lognout na svuj mail na server je daleko rychlejsi, bezpečnejší a nežere to hdd, a nestahujes si bordel atd...
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“