Help-psani na notebooku
Moderátor: Don
- JirkaT
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Help-psani na notebooku
pujcil jsem svyho notase a ted,kdyz chci psat nektera cisla,nebo pismena,musim mit stisknutou klavesu "FN"
Nevite,co se s tim stalo??Dekuji Jirka..
Nevite,co se s tim stalo??Dekuji Jirka..
- malidian
- Mírně pokročilý
-
- JirkaT
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Mike.Ace
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Vypni numlockJirkaT píše:Jo..je to ACER TM 212TXV
A dela to treba to,ze kdyz nepodrzim tlacitko "FN" a dam "K",napise mi to "2"
Fakt nevim,co se s tim stalo...
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
- JirkaT
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Butch
- Středně pokročilý
No neni zajimave, to je jasneJirkaT píše:......a je zajimave,ze kdyz dam ext.klavesnici,tak je to v pohode...
proste na nb je klavesnice jinak udelana. budto se musi zmacknout numlock(nekdy se macka pres fn), a pak misto nekterych pismen pises cislice.
A nebo je pis pres shift + horni rada znaku. A nebo pres to tlacitko fn, pokud to tak jde. Tohle neni chyba ale spis jde o to si to osvojit a prijit na to jak je to nejrychlejsi. Kazdej ntb to ma trochu jinak. Cim vice funkci ma jedna klavesa, tim hure
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- JirkaT
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
No neni zajimave, to je jasne
proste na nb je klavesnice jinak udelana. budto se musi zmacknout numlock(nekdy se macka pres fn), a pak misto nekterych pismen pises cislice.
A nebo je pis pres shift + horni rada znaku. A nebo pres to tlacitko fn, pokud to tak jde. Tohle neni chyba ale spis jde o to si to osvojit a prijit na to jak je to nejrychlejsi. Kazdej ntb to ma trochu jinak. Cim vice funkci ma jedna klavesa, tim hure [/quote]
Jasne,to chapu,ale nez jsem ho pujcil,tak to slo normalne...vis..
A nebo je pis pres shift + horni rada znaku. A nebo pres to tlacitko fn, pokud to tak jde. Tohle neni chyba ale spis jde o to si to osvojit a prijit na to jak je to nejrychlejsi. Kazdej ntb to ma trochu jinak. Cim vice funkci ma jedna klavesa, tim hure [/quote]
Jasne,to chapu,ale nez jsem ho pujcil,tak to slo normalne...vis..
- JirkaT
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Godzzila
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- JirkaT
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Streethawk
- Mírně pokročilý
Ty nielen ze si nechapavy, ale navyse aj riadne drzy, kazdy sa tu snazi ti nejako poradit, ale problem je rozhodne v tebe a nie v NBJirkaT píše: Asi neumis cist,ze...
Proste nieco robis nedobre, ani nevies ako si to zapol, takze je pochopitelne ze to nevies ani vypnut, je to fakt na kazdom NB inak, ale to vypinanie a zapinanie Numlocku ide cez Fn+Numlock
Je jasne ze mas zapnuty Numlock, pretoze ked je zapnuty tak pismena na pravej strane klavesnice zrazu funguju ako cisla a mali by byt aj oznacene tie klavesy resp. malo by byt na nich dvojake znacenie, t.j. pismeno a aj cislo
A este raz zdoraznujem, bud ku uzivatelom PCT slusny
PS:Precitaj si manual a tam najdes odpovede na vela tvojich otazok a navyse tam urcite najdes ktora klavesa, popripade ktore kombinacie klaves na co sluzia
ASUS P5B Deluxe, C2D E6300@3,01Ghz (Scythe Ninja rev.B), 2x2GB DDR2 1000Mhz(PATRIOT), ASUS EAH4850/HTDI 512MB DDR3, SB Audigy4 + M-Audio speakers, WD Caviar SATA3 1TB + WD Caviar SATA2 250GB, DVDRW Samsung SH-S203B, DVD-ROM ASUS, FDD Sony, LCD ASUS VW246H (16:9, 24", 1080p), Zdroj: Seasonic S12, 500W
- JirkaT
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Kamarede,najdi mi jediny prispevek,ktery jsem napsal a je neslusny...To o tobe se rict neda,bo me tu bezduvodne osocujes,ze jsem nechapavy a drzy..Takze si to nejdriv srovnej v tom svem mozecku,nez neco takoveho vypustis...Streethawk píše:Ty nielen ze si nechapavy, ale navyse aj riadne drzy, kazdy sa tu snazi ti nejako poradit, ale problem je rozhodne v tebe a nie v NBJirkaT píše: Asi neumis cist,ze...
Proste nieco robis nedobre, ani nevies ako si to zapol, takze je pochopitelne ze to nevies ani vypnut, je to fakt na kazdom NB inak, ale to vypinanie a zapinanie Numlocku ide cez Fn+Numlock
Je jasne ze mas zapnuty Numlock, pretoze ked je zapnuty tak pismena na pravej strane klavesnice zrazu funguju ako cisla a mali by byt aj oznacene tie klavesy resp. malo by byt na nich dvojake znacenie, t.j. pismeno a aj cislo
A este raz zdoraznujem, bud ku uzivatelom PCT slusny
PS:Precitaj si manual a tam najdes odpovede na vela tvojich otazok a navyse tam urcite najdes ktora klavesa, popripade ktore kombinacie klaves na co sluzia
Jinak nejsem tak blbej,ze neumim ovladat notase...ale proste jsem ho pujcil a takhle se mi vratil a nic nepomaha,ani FN+NumLock..psal jsem to i v prispevku vyse...
Takze bud TY k uzivatelum PCT slusny,ano!!
- uraf
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- JirkaT
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Reba
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- JirkaT
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- uraf
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- JirkaT
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Reba
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Dle času soudim, že si fn + F11 vyzkoušet nestih, nebo jo? Podle mě by to mělo jít.. Nechceš to zkusit teď? Třeba se ti to zase přepne..
Gigabyte EX38-DS4 X38, Intel C2D E8400, Corsair 2x1024 MB DDR II 1066 MHz, GigaByte ATI HD3870 512 MB, WD 640 GB, Corsair HX620 620 W, Thermaltake Mambo VC2000, WinVista Home Premium CZ SP1
- OndraSter
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
ja mam docela podobnou featurku.. Mam tu klavesnici ktera jakoby notebookovy z oka vypadla - UMAX WK-713.. mam tu klasicky cislice pod diodama, malej enter, +, - atd, nicmene mam tu i klavesu Fn a netusim k cemu je
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů