zprovozneni pripojeni MP3 prehravace na PC

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Martin.Koumar
Nováček
Nováček

zprovozneni pripojeni MP3 prehravace na PC

Příspěvek od Martin.Koumar »

cau potreboval bych nutne pomoc koupil jsem si MP3 prehravac Apacer AU 231(256MB) a kdyz ho pripojim k PC tak se me ukaze zarizeni USB nebylo rozpoznano a kdyz nainstaluju ovladace tak se nic nezmeni porad to nejde pripojit stahnul jsem i ovladace ze stranek virobce ale ma tam jenomna win98 takze stejny jako je u pribaleneho CD diky moc za rady
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Abych se přiznal, tak bych řešení viděl jen v reinstalu systému, protože ve škole máme taky takovej komp (bohužel u něj sedím já :sad:). Těhle kompů máme ve škole přes 20 a tendle jedinej mi nežere flashku :devil: (a to jakoukoliv). Když to ale připojim do vedlejšího kompu, vše jede OK. Zkus teda přeinstalovat...

PS: a nebo si někde splaš 5GB disk a vyzkoušej to na čistý instalaci, aniž by sis rozhodil stávající nastavení systému.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Martin.Koumar
Nováček
Nováček

no problem je ten ze ja to uz skousel na dvou pc a ani na jednom to neslo
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

A co reklamace?
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Martin.Koumar
Nováček
Nováček

vcera jsem to dal na reklamaci tak uvidim
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“