THX
jakej soft na změnu rolišení divx filmu?
- Bedas
- Začátečník

-
jakej soft na změnu rolišení divx filmu?
zdarvíčko...mám seriál kterej se mě nevejde na 1 dvd jenom o 20MB. A tak bych chtěl u jednoho dílu zmenšit o trochu rozlišení, aby se tomu zmenšila velikost o těch 20MB a já mohl v kludu spát
THX
THX
CPU: AMD Phenom X4 9950 BE RAM: Kingston HyperX 1066MHz 4GB(2 x 2GB) Motherboard: Asus M2N32-SLI Deluxe HDD: SAMSUNG HD501LJ, 2x 500GB + 1TB Grafika: ASUS ENGTX275 896MB
..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..:: Water cooling ::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::....::..::..::..::..::..::..
[pumpa]Laing DDC 12V PRO AGB + Alphacool TOP -> [cpu blok]EnzoTech SCW-1 - Sapphire revA -> [chipset blok]by Wroom -> [mosfet blok #1]by Wroom -> [radiátor #1]Alphacool NexXxoS PRO I rev2 -> [mosfet blok #2]by Wroom -> [gpu blok]Swiftech MCW60 -> [radiátor #2]Magicool Copper Radiator Triple Xtreme 360 -> [expanzka] [url=ttp://wroom.wz.cz/komponenty/exp_v2/exp_v2.html]by Wroom[/url]
..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..:: Water cooling ::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::....::..::..::..::..::..::..
[pumpa]Laing DDC 12V PRO AGB + Alphacool TOP -> [cpu blok]EnzoTech SCW-1 - Sapphire revA -> [chipset blok]by Wroom -> [mosfet blok #1]by Wroom -> [radiátor #1]Alphacool NexXxoS PRO I rev2 -> [mosfet blok #2]by Wroom -> [gpu blok]Swiftech MCW60 -> [radiátor #2]Magicool Copper Radiator Triple Xtreme 360 -> [expanzka] [url=ttp://wroom.wz.cz/komponenty/exp_v2/exp_v2.html]by Wroom[/url]
- Butch
- Středně pokročilý

virtual dub, gordian knot, adobe premiere...
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- sx02
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: jakej soft na změnu rolišení divx filmu?
Není třeba měnit rozlišení....to je hloupost dyt to má vliv na celkovej pohled, uřízni titulky na počatku nebo na konci jak bylo psano nebo dej menší bitrate treba ve shrinku nebo v Virtualdubmodu...Bedas píše:zdarvíčko...mám seriál kterej se mě nevejde na 1 dvd jenom o 20MB. A tak bych chtěl u jednoho dílu zmenšit o trochu rozlišení, aby se tomu zmenšila velikost o těch 20MB a já mohl v kludu spát![]()
THX
- Bedas
- Začátečník

-
no právě title sem už ořezal u všech dílu..a furt to nestačí..tak zkusím ten bitrate
zkouším to v nandubu, kde sem i ořezal ty title, ale nějak nevím jak se v tom mění ten bitrate
...help pls 
zkouším to v nandubu, kde sem i ořezal ty title, ale nějak nevím jak se v tom mění ten bitrate
CPU: AMD Phenom X4 9950 BE RAM: Kingston HyperX 1066MHz 4GB(2 x 2GB) Motherboard: Asus M2N32-SLI Deluxe HDD: SAMSUNG HD501LJ, 2x 500GB + 1TB Grafika: ASUS ENGTX275 896MB