Měl jsem Grafiku radeon 9800 SE asi po 2 letech mi odešla. Grafika
na monitoru byla uplně rozmazaná.Ještě v záruce zjistily že mi zdroj
dával větší štávu tak mi ho vyměnily ale pak karta asi po 2 měsících odešla znovu. I když jsem měl pipline zavřel vyskoušel kartu v jiným kompu všude grafika rozmazaná.Koupil jsem si Radeon 9550. stejně už jsem jen na netu a hry nehraju.A teť nevím jestly je stará karta uplně odepsaná nebo se dá ještě zachránít. Dík jestly mi někdo odpovíte.
9800 SE dá se ještě zachránit.
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Mikiss2
- Nováček

-
9800 SE dá se ještě zachránit.
Mikiss2
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Pokud to dela i v jinych PC, tak zkus preflashovat BIOS, a pokud ani to nepomuze, tak se s ni rozulc....
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- no-X
- Středně pokročilý

- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
No ja bych to alespon zkusil...
pokud je mrtva, jakoze asi ano, tak je to jedno,
tech par minut uz tomu obetujes a v pripade, ze je dole tim ani nic nepokazis
pokud je mrtva, jakoze asi ano, tak je to jedno,
tech par minut uz tomu obetujes a v pripade, ze je dole tim ani nic nepokazis
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji