Problem s ovladaci ke grafice!!

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
popikos
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Problem s ovladaci ke grafice!!

Příspěvek od popikos »

Mam nasledujici problem:
Nainstaloval jsem cerstve Windows XP a chtel jsem nainstalovat novy drivery pro grafiku (Radeon 9600 Pro). Vsiml sem si, ze Win si nainstaloval vlastni ovladac - Radeon 9600 family nebo tak neco. Odebral jsem ho, s tim, ze po restartu nainstaluju nejnovejsi catalysty. Jenze pri startu Win se ihned bez ptani nainstaloval ten hnusnej win ovladac. Zkusil sem v nouzovym rezimu - nejde nainstalovat. Zkusil sem aktualizovat ovladac - to mi napsalo, ze zadnej lepsi nenaslo. Kdyz sem dal vlastni umisteni, myslel sem, ze uz to je v poradku a pak se mi zacalo kousat PC...

Prosim o pomoc!
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem s ovladaci ke grafice!!

Příspěvek od Dzin »

popikos píše:Mam nasledujici problem:
Nainstaloval jsem cerstve Windows XP a chtel jsem nainstalovat novy drivery pro grafiku (Radeon 9600 Pro). Vsiml sem si, ze Win si nainstaloval vlastni ovladac - Radeon 9600 family nebo tak neco. Odebral jsem ho, s tim, ze po restartu nainstaluju nejnovejsi catalysty. Jenze pri startu Win se ihned bez ptani nainstaloval ten hnusnej win ovladac. Zkusil sem v nouzovym rezimu - nejde nainstalovat. Zkusil sem aktualizovat ovladac - to mi napsalo, ze zadnej lepsi nenaslo. Kdyz sem dal vlastni umisteni, myslel sem, ze uz to je v poradku a pak se mi zacalo kousat PC...

Prosim o pomoc!
Zkus driver cleaner...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
popikos
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od popikos »

To mi asi moc nepomuze, kdyz to jsou Win ovladace. Ted sem dokonce musel reinstallovat win :(

Fakt nikdo nevite co s tim? Neda se nejak vypnout aby Win instaloval pri startu vlastni ovladace nebo aby se aspon zeptal??
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Proboha co řešíš? Win ovladače ať se klidně nainstalujou, ty ničemu nevadí. Normálně spusť instalaci oficiálních Catalystů z webu ati a pokud nemáš nabouranej systém, proběhne instalace, restart a bude to OK :)
Nejlepší moderátor ve výslužbě
popikos
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od popikos »

To sem zkousel a catalysty mi prave nejdou nainstalovat. Pise to, ze chybi nejaky INF soubor...

Oni to sice sou win ovladace, ale je tam napsano Radeon 9600 family, coz nchapu kde Windowsy vzaly...
kolo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kolo »

Skus OMEGA DRIVERS..............
Amd AthlonXp 2500+
Titan D5TB/CU35/R1,Epox 8KRAI(Via KT600),PQI 2x256 MB 400 CL2.5,ATI Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit 250/200@435/265 + GLACIAL NorthPole 1000,Maxtor 15GB "5400" 2mb cache,Mercury HT4500 5.1,TTC-003,WinXp+SP2
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“