Na scoket A už nikde nic neseženu, právě jsem si ji byl vyzvednout v ComputerShopu

//EfineSS: Upraven nazev threadu
Moderátor: Eddward
To je pravda, lepsi deska na socket A se uz bohuzel poridit neda a nikdy uz nebude.. Jako nahrada za moji odpalenou KT600 je to superdendroid píše:Tak som to zistil je tam pri nastaveni frekvencii pamati polozka auto
Inac neodporucam zapinat pri pamatiach polozku flexibility option mne to zapinalo DRAM FSB delicku na 4:6
No problem nforce2 to asi nebude ale u tehle desky to problem je s delickou 5:6 hybat nemuzu..Guli píše:asrock niesu zle dosky, sam mam doma jednu K8NF4G a jednu conroe945-DVI, ale nastavenie pamati je skutocne chaoticke, niekedy sa stava ze presne nastavim casovanie a delicku a aj tak to hodi neaku divnu frekvenciu. Neviem ci je to problem aj tejto nf2, alebo len mojich
FSB 133MHz ta deska umi, dokonce i 100MHz, jen to musis spravne nastavit podporu starsich CPU je i v manualuKozel píše:Nazdar.Mám tuhle desku a dával jsem tam procesor AMD Athlon 1500+, s FSB 133Mhz.Ale šlo mě tam nastavit na desce FSB jen 200Mhz.A při startu se to vždycky při bootování hryzne.Rozjedu tam en procák, nebo mám koupit jinej s větší FSB?
http://casemoding.xf.cz/interest.htmTak mám na svých www stránkách recenzi téhle základní desky, odkaz:
Mel by sis projit nejprve nejake zaklady a naucite se JAK a CO kde nastavit abys mohl zyvsovat frekvenci sveho CPU a nemam kristalovou kouli abych vedel co mas za CPU atd..logging píše:prosim poradte jak taktovat tuto deskuja to v biosu nenasel