Podivné artefakty, je vadná grafika??

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
jakoubek23
Začátečník
Začátečník

Podivné artefakty, je vadná grafika??

Příspěvek od jakoubek23 »

Čaute, zapl sem pocitac a najednou koukam a kdyz najizdi winy tak se na monitoru obejevi nejake artefakty a a monitor se jakobyvypne a zapne a je vse ok, ale cely system se chovanejakdivne a vyrazne zpomalil. A moje otazka, myslite ze je v haji grafika?? Jde o Ati Radeon x1600XT. dekuju za rady a pridavam fotky plochy

http://img474.imageshack.us/my.php?image=1oj0.jpg
jakoubek23
Začátečník
Začátečník

dalsi fotka
Obrázek
fobos
Začátečník
Začátečník

Re: Podivné artefakty, je vadná grafika??

Příspěvek od fobos »

jakoubek23 píše:Čaute, zapl sem pocitac a najednou koukam a kdyz najizdi winy tak se na monitoru obejevi nejake artefakty a a monitor se jakobyvypne a zapne a je vse ok, ale cely system se chovanejakdivne a vyrazne zpomalil. A moje otazka, myslite ze je v haji grafika?? Jde o Ati Radeon x1600XT. dekuju za rady a pridavam fotky plochy

http://img474.imageshack.us/my.php?image=1oj0.jpg
vole na tom by sa inak husto hral sach :lol: .... ale teraz vazne : skus inu grafiku v PC a preinstalovt drivery (grafiku mas taktnutu??->vysoky OC moze rozbit obraz) a uvidis....ale ak to nerobi pocas startu(v BIOSe) tak je asi chyba v drv. a pusti tam daky mark a porovnaj skore na webe. Napr.:
http://www23.tomshardware.com/graphics.html
jakoubek23
Začátečník
Začátečník

no vono problem je ze to dela jenom u toho prihlasovani jinak ne, a grafika taktnuta neni, nevis kde bychmohl zjistit normalni takty te grafiky??
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
Mikee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mikee »

jakoubek23 píše:no vono problem je ze to dela jenom u toho prihlasovani jinak ne, a grafika taktnuta neni, nevis kde bychmohl zjistit normalni takty te grafiky??
tak pokial to robi IBA pri prihlasovani tak by nebola tragedia ani ked by sa ti to nepodarilo odstranit. tak ale take veci ze reinstal driverov , pozret nastavenia/takty by malo byt samozrejmostou.
Acer TimelineX 13.3" 3820T
Gizmo_CZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Gizmo_CZ »

Před dvěma dny jsem zapnul PC a cumím jak puk! Už v boot režimu mám artefakty jak hrom, přes monitor (na černém pozadí)je divný vertikální pruh cca 10xm široký a o trošku světlejší než podklad (a ten pruh je zvlvněný)
Když jsem najel do Win tak ikony a vše rozmazané jako když vyfotíte rychle jedoucí auto!!

Příčina?? ŠPATNÝ NAPÁJECÍ KYBEL OD MONITORU!!!!!

Tož zkus se na něj podívat taky popř. ho vyměň zakabel z PC a dej věďět!

PS: zajímavá příhoda že?
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“