Poridil jsem si nedavno tuhle kartu, ovsem co me po pusteni compa dost zdesilo, je ohromny hukot tovarniho chladice... Cca 2x tak hlucnejsi, nez factory chladic na AGP Radeonu 9800pro, fakt proste des.. O tom ze hrci ani nemluve, to je na reklamaci. Ale porad je hlucnost silena i bez hrceni... Chtel jsem namontovat Zalman VF700 Al-Cu, co mi z vyse zmineneho Radeona zbyl... Ve specifikacich se pise ze je kompatibilni i s Xxxx Radeonama, tak sem si rikal, no problemo. Ovsem ouha.. Roztec montaznich der je zcela jina, nez pro jake jsou diry na chladici a podpurnem plisku predvrtany. Coz mi neleze do hlavy, kdyz je to proste z Xove serie... Roztec je neco kolem 6cm, plus minus milimetry, presne jsem to nemeril... Ovsem nikdo (ani podpora Asusu, nebo pan Google, s kerym si teda dost rozumim) mi nebyl schopen rict, jaky chladic se na to da namontovat. Abych nekoupil dalsi, a nezjistil ten samy problem a nemel dalsi fan navic. A protoze tahle karta nema ani teplotni cidlo (coz me teda tuplem dorazilo a nastvalo), tak ani nemuzu zkusit odpojit ten hnusne hucici vetrak a sledovat, jake budou teploty pri ciste pasivnim chlazeni, s tim ze bych mel kontrolu nad teplotou jadra a nespalil ji... No, asi tak teda
//edit by no-X: přesunuto z ATi