Radeon 9800 pro malo fps v cs1.6

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Rejma
Nováček
Nováček

Radeon 9800 pro malo fps v cs1.6

Příspěvek od Rejma »

mam radeon 9800 pro 128mb. Mam malo fps a nevim cim to je, myslim ze s touhle grafarnou by to melo slapat porad kolem 100fps. kdyby ste nekdo vedeli cim to muze bejt napiste pls. predem dekuji. jio a jinak komp mam sempron 2600+, a pamet 512mb.
Satiriasis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Satiriasis »

Co mas za ovladace na grafiku? Jaky pouzivas rozliseni v CS a smoke mas na nejvyssi kvalitu? Kolik ti ukazuje nejmin FPS net_graph? Pripadne co je to malo jak popisujes? Ja mel 9800Pro,ale 256MB a mel jsem skoro porad 100FPS- jen pri hodne narocnych pohybech a pri hodne smocich to padalo nekam k 60FPS... Jinak CS se nezda,ale je hodne narocna hra.. 9600Pro ji stabilne plynule- pri vyraznejsich pohybech a smoku nerozjede na 1024x768, 32Bit a nejvyssi kvalitu smoku.
Rejma
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rejma »

ovladač mám ten co byl u grafiky. rozliseni v cs mam 640x480 32bit, net_graph me ukazuje nejmin 50 fps.
Rejma
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rejma »

ne .. tak ovladac mam DNA_33412b
Rejma
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rejma »

ale kamos ma jeste horsi grafarnu a ma skoro porad 100 fps
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

na 640*480 musí 9800pro dávat 100fps i při 5ti smocích :)

Zkus stáhnout nejnovější catalysty, (jenom driver), sice se to hodí pro nové karty ale to je jedno, nemám moc dobrý zkušenosti s předělanejma ovladačema vs. široká škála karet.

2Satiriasis : definuj nerozjede, 9600pro na 1024 32bit csko rozjede bez jakejchkoliv problémů, jediné čeho se můžeš bát je blbě udělanej high quality smoke kde fpska většinou padaj, ale u 9600pro by to nemělo bejt nijak hrozný pokud nejsi progaymer a nebojíš se že ti tam těch smoků přiletí víc jak dva.
Rejma
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rejma »

a kde je mám stáhnout?;)
Satiriasis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Satiriasis »

spirit64 píše:
2Satiriasis : definuj nerozjede, 9600pro na 1024 32bit csko rozjede bez jakejchkoliv problémů, jediné čeho se můžeš bát je blbě udělanej high quality smoke kde fpska většinou padaj, ale u 9600pro by to nemělo bejt nijak hrozný pokud nejsi progaymer a nebojíš se že ti tam těch smoků přiletí víc jak dva.
nerozjede jsem mel na mysli na 1024, 32bit a na plno smoke... jako cs bezi celkem plynule,ale pri hodne smocich,ci velke palbe uz to neni ono.. Hral jsem CS 3roky a vim o cem mluvim-9600Pro jsem mel... Ale stou 9800Pro souhlas... to proste musi dat... zvlast na 640x480 :) Ja po 9600 presedlal na 9800Pro-256MB a hral jsem to porad v pohode na 1024, 32Bit a smoke naplno
a kde je mám stáhnout?
co takhle http://ati.amd.com ? nebo pripadne to najdes treba na guru3d.com
Rejma
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rejma »

nejde me stahnout ten ATi Catalyst 5.1 z toho amd
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

jak nejde? podrobněji...

dáš Drivers&Software> vybereš operační systém, jakou máš grafiku a potom klikneš na Display driver a stahuješ - funguje to ;)
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
Rejma
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rejma »

když stahnu 6-12_xp_dd_38463 tak se me kazdou chvili sekne mys a klaveska
ViRuZ
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

RE

Příspěvek od ViRuZ »

je dobré si na grafické kratě vypnout vertikální synchronizaci, zkrátka dát "always off "
Lamac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamac »

nemas to nahodou na softwearovym renderovani....... blba otazka ale jistota je jistota...
Rejma
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rejma »

jake softwarove renderovani:D a vertikalni synchronizaci nemaj ATIcka ne?????!!!
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Rejma píše:vertikalni synchronizaci nemaj ATIcka ne?????!!!
Ac se ti to bude zdat nemozne, ati neni tak zaostala aby nepodporovala VSync :-D
0118 999 881 999 119 7253
Rejma
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rejma »

hmm a co je to softwarove renderovani? a jak y ten ovladac mam stahnout?:(
rochne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rochne »

Rejma píše:hmm a co je to softwarove renderovani? a jak y ten ovladac mam stahnout?:(
Resit tu pi**vinu :lol: !!! Vis proc to je porad kolem 100 a vic to NIKDY neda ?? Protoze je ten engine tak nakonfigurovanej ;) At si fps_max nastavis na jakykoliv cislo >100 tak se ti vzdy bude renderovate jen a jen maximalne 100 !!! :roll:
Moje X1800GTO to po pretaktu (kde da Blood Money na max detaily pri 40fps) da taky "jen" 100fps ;)
Rejma
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rejma »

hmm ale ja mam stejne fps jak ted aji pri 1024*768 to je podel
Rejma
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rejma »

hmm ale ja mam pod 100 fps a vim ze nat 100 to nejde tak co tady meles za hovna :)
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

rochne píše:
Rejma píše:hmm a co je to softwarove renderovani? a jak y ten ovladac mam stahnout?:(
Resit tu pi**vinu :lol: !!! Vis proc to je porad kolem 100 a vic to NIKDY neda ?? Protoze je ten engine tak nakonfigurovanej ;) At si fps_max nastavis na jakykoliv cislo >100 tak se ti vzdy bude renderovate jen a jen maximalne 100 !!! :roll:
Moje X1800GTO to po pretaktu (kde da Blood Money na max detaily pri 40fps) da taky "jen" 100fps ;)
da mnohem vic nez 100 :D:D akorat napis do konzole developer 1 a potom fps_max 999
KDO mi odebral moji zlutou kartu
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“