Tak jsem pořídil tenhle notebook. Jsem spokojen. Jednou se mi kousnul: pruhy na LCD. Tak doufám, že to nic není (podobná věc se mi stala, když jsem měl jeden notebook půjčený od kamarádky). Co myslíte?
Hlavní věc, proč píšu, to je WI-FI. Zkoušel jsem najít nějakou nezabezpečenou síť a připojit se. Při tom slabém signálu se občas připojit podaří. Otevřel jsem IE, chvíli načítal, ale stránky neukázal. Tak nevím, to se musí ještě nějak nastavovat? WIFI jsem v životě neměl.
Díky předem
FS Amilo Pa 1510: Wifi
Moderátor: Don
- EasyShare
- Začátečník
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Nemůžeš se samozřejmě připojit do jentak nějaký sítě - buď k HotSpotu (k nalezení třeba v restauracích), do podnikový sítě, nebo do WiFi sítě, co máš rozvedenou po baráku. Nefunguje to tak, že prostě zapněe WiFinu dáš hledat sítě a připojíš se k nějaký u který máš signál - nejsem síťař, ale k tomu abys tu síť mohl používat v ní potřebuješ mít IP adresu atd. - komunitní sítě musí bejt nějak ochráněný, proti lidem, který by se jim připojovali do sítě bez toho aniž by cokoliv platili a užírali konektivitu, navíc třeba u nás na Kladně je zakázaný použití nesměrovejch antén... Pokud chceš WiFi vyzkoušet zajdi si třeba do restaurace, kde je HotSpot a připoj se tam - dost často se můžeš připojit zadarmo (tedy je to "v ceně jídla").
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- EasyShare
- Začátečník
No, rozhodně to za zkoušku stojí, tak snad se někam dostanu. Mě jenom spíš udivilo to, že když jsem se dokázal připojit na jednu nezabezpečenou linku (sice nízký signál), že internet se načítal ale pak to hodilo, že stránka nelze načíst. Takže v tomhle případě by se muselo něco nastavovat? U těch hotspotů v restauracích se stačí připojit?
Díky
P.S.: AC síťový kabel by se správně měl připojovat a odpojovat u vypnutého notebooku(kvůli tomu, aby se neseknul notebook, kdyby byl zaplý)??
Díky
P.S.: AC síťový kabel by se správně měl připojovat a odpojovat u vypnutého notebooku(kvůli tomu, aby se neseknul notebook, kdyby byl zaplý)??
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to by mělo bejt v podstatě to jediný, co musíš udělat...EasyShare píše:U těch hotspotů v restauracích se stačí připojit?
Díky
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.