Je i nejaka specialni verze catalytu pro notebooky, bo od verze 6.8 se mi nepodarilo nainstalovat zadny novy catalyst, furt ze mi neodpovida hardware, no kdyz mam mobility x1400 a windows profesional sp2, tak nevim co to furt maj a kdyz si najedu v driverech na ati.com -profesional-mobility radeon-mobility radeon x1400 a stahnu si tu overovaci aplikaci tak mi to taky nepovoli naistalovat, tak bych se zeptal jak instaluji nove verze catalystu ostatni uzivatele pouzivajici nb a nejakou ati grafarnu
//edit Jája: přesun z ATi, upraven název
instalace noveho catalystu na notebook
Moderátoři: morke, Walker1134
- malcom@centrum.cz
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
instalace noveho catalystu na notebook
Aspire 5672 wlmi
/
MSI Neo2 Platinum, AMD64 3000, 2x512 MB RAM , Sapphire Radeon1650pro, WD 250 GB , GENIUS SW-5.1 Home Theater
/
MSI Neo2 Platinum, AMD64 3000, 2x512 MB RAM , Sapphire Radeon1650pro, WD 250 GB , GENIUS SW-5.1 Home Theater
- pajin.r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: instalace noveho catalystu na notebook
potřebujes k tomu programek DHModtool4c pak nainstalujes i nejnovejsimalcom@centrum.cz píše:Je i nejaka specialni verze catalytu pro notebooky, bo od verze 6.8 se mi nepodarilo nainstalovat zadny novy catalyst, furt ze mi neodpovida hardware, no kdyz mam mobility x1400 a windows profesional sp2, tak nevim co to furt maj a kdyz si najedu v driverech na ati.com -profesional-mobility radeon-mobility radeon x1400 a stahnu si tu overovaci aplikaci tak mi to taky nepovoli naistalovat, tak bych se zeptal jak instaluji nove verze catalystu ostatni uzivatele pouzivajici nb a nejakou ati grafarnu
//edit Jája: přesun z ATi, upraven název
http://atifan.ati.cz/view.php?nazevclan ... 2006080003
game-Přechod na xbox ,už me ten upgrade pěkne .....
Notebook:Něco na brozdáni pohledám
Notebook:Něco na brozdáni pohledám