bios asus K8N
Moderátor: Eddward
- kajoslav74
- Začátečník

-
bios asus K8N
Prosim o radu ,prehral jsem programem Asusupdate bios 1002 na bios 1011.Ale bohuzel je ted pocitac nestabilni,restarty atd.Zkousel jsem znovu prehrat z 1011 na 1002 ale uz to nejde pres tento program.Muzete me poradit jakym zpusobem vratit desku na bios 1002.dekuji
- Micin
- Černá karta

-
- Max Casper
- Začátečník

A co takhle si přečíst manuál? Ze stránky asusu si stáhni utilitu afudos.exe, spolu s biosem ji nahraj na bootovací disketu, nabootuj z ní a potom napiš afudos /i[filename] kde filename značí jméno souboru s biosem. (např. afudos /i1011.rom)
Než ale zavrhneš ten nový bios, tak proveď Clear CMOS a znovu bios pořádně nastav.
Všechno výše napsané ale budeš provádět pouze na vlastní nebezpečí a za případné následky nemohu nést jakoukoliv zodpovědnost.

Než ale zavrhneš ten nový bios, tak proveď Clear CMOS a znovu bios pořádně nastav.
Všechno výše napsané ale budeš provádět pouze na vlastní nebezpečí a za případné následky nemohu nést jakoukoliv zodpovědnost.
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
- brit
- Nováček

-
nn
malej dotaz , jak to dopadlo?
vse totiž je popsano na www.asus.com zadat češtinu a je to česky, ale různí ladiči tvrdí že v tom má asus bordílek a že ty jeho updaty stojí za prd že nejsou vždy OK. zajímá mně jestli jsi kontroloval typ desky a číslo revize a jestli jsi vybral správný update BIOSu.
čaues
vse totiž je popsano na www.asus.com zadat češtinu a je to česky, ale různí ladiči tvrdí že v tom má asus bordílek a že ty jeho updaty stojí za prd že nejsou vždy OK. zajímá mně jestli jsi kontroloval typ desky a číslo revize a jestli jsi vybral správný update BIOSu.
čaues