EAX
Moderátor: CageJ
- alisgod
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
EAX=Enviromental Audio Extension a vyuziva se to na prostorove modelovani zvuku napr. ve hrach, treba jinak zni pod vodou s EAX a bez EAX.
EAX definuje umistneni zvuku i typ zvuku v dane mistnosti(míru a pomer echo/reverb/chorus) a tim lze vytvorit velmi vernou zvukovou kulisu male mistnosti, velke haly, otevreneho prostranstvi a zvuk pod vodou a pod.
Nejlepsi karty pro EAX sou od Creativu a klidne staci i Audigy, ktera ma jiz EAX verzi 4.0
EAX definuje umistneni zvuku i typ zvuku v dane mistnosti(míru a pomer echo/reverb/chorus) a tim lze vytvorit velmi vernou zvukovou kulisu male mistnosti, velke haly, otevreneho prostranstvi a zvuk pod vodou a pod.
Nejlepsi karty pro EAX sou od Creativu a klidne staci i Audigy, ktera ma jiz EAX verzi 4.0
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
No jo, ale tohle neni uplne EAX. Takovyhle efekty umi aj obycejny AC97 kodek. Vyskousej to na nejake hre(stary Half-life se mi osvedcil)Bathory píše:Mám Prodigy 7.1 a napočítal jsem tam asi 25 různejch nastavení od koupelny až po hangár, je to docela sranda pustit to třeba do muziky.
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...