nebo se najdou i ti co pálí +R/RW???
Jakým formátem vypalujete?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Patrice
- Začátečník

Jakým formátem vypalujete?
Zajímalo by mě jestli převládá pouze -R/RW
- JirkaH
- Mírně pokročilý

- Wizzard
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- JirkaH
- Mírně pokročilý

- zombux
- Odborník PCT

- Lucifer
- Začátečník

Souhlas, jestli + nebo - je dnes uz celkem fuk, jinak taky me prekvapila starsi DVD mechna od Toshiby, neumela cist +R/RW, ale po flashi firmware absolutne v pohode....
Nove mechaniky jak v PC tak v stolnich DVD strojich uz prectou mysim cokoliv... 
Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- happy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Právě že pokud pálíš DVD Video, tak by mělo být -R (kompatibilta se stolními přehrávači).JirkaH píše:Nehlasuji, na + i -. Pokud pálíš na + jako DVD Video, tak je to čitelný na všem. A teď jsem přišel k zajímavému zjištění, že data vypálená na +RW mi přečetla naprosto v pohodě Toshiba 1402, která by to umět neměla. Tak jsem koukal jak vejr.
A v hlasování chybí možnost na + i -.
Osobně pálím +R/RW protože na to pálím rychleji než na -R
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Mike
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
prve boli DVD-R a az potom DVD+R
...inak ja palim zatial len na DVD-R, DVD-RW a DVD-RAM, ale chystam sa skusit aj +R...
...inak ja palim zatial len na DVD-R, DVD-RW a DVD-RAM, ale chystam sa skusit aj +R...
[size=0]Intel Core 2 Duo E6400 | Gigabyte GA-P965-DS3 |OCZ 2GB PC6400 Gold Gamer XTC | eVGA GeForce 7600GT KO 256MB | Seagate Barracuda 250GB 7200.10 16MB | LG GSA-4040B | SB Audigy Platinum | Logitech Z-640 | Logitech Keyboard | Logitech MX700 | Antec NeoPower 480W | Thermaltake Tsunami | 17" LCD Toshiba LD17B101
[/size]
[/size]
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Ladis
- Nováček

Také pálím na oba dva formáty asi stejně, ale hlasoval jsem pro "+", protože se hlasovat dá jenom jednou a není možná volba "oba formáty", čímž by se zohlednily dnešní obojetné vypalovačky.
Jinak pro janofa: pokud pálím 4x, tak není rozdíl mezi délkou pálení +R, nebo -R, pouze podle druhu a objemu dat. Třeba DVD Video na plné medium trvá kolem 14 minut a 30 sekund.
Pokud pálím na 4x medium rychlostí 8x, tak je vypáleno za dobu mírně přesahující 8 minut. Pálit 8x na medium 8x jsem zatím neměl tu čest.
//Bathory: promazáno
Jinak pro janofa: pokud pálím 4x, tak není rozdíl mezi délkou pálení +R, nebo -R, pouze podle druhu a objemu dat. Třeba DVD Video na plné medium trvá kolem 14 minut a 30 sekund.
Pokud pálím na 4x medium rychlostí 8x, tak je vypáleno za dobu mírně přesahující 8 minut. Pálit 8x na medium 8x jsem zatím neměl tu čest.
//Bathory: promazáno