Sdílení k internetu

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
misak
Začátečník
Začátečník

Sdílení k internetu

Příspěvek od misak »

Zdravím Vás,moc tomu nerozumím tak jsem se chtěl zeptat jak bych měl uělat toto sdílení k internetu
Mám stolní PC,které mám k internetu připojeno pomocí wifi sítě-mám směrovou anténu která je připojena k PC pomocí RP-SMA konektorem.
Mám laptop s wifi a chtěl bych se připojovat k tomuto internetu a to tak abych nemusel stolní PC zapínat.Jde to vůbec?A jestli ano tak jak PROSÍM. Děkuji
Pepikus
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pepikus »

misak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od misak »

Pepikus dik moc ,ale mam dotaz jestli lze koupit tu krabicku v jednom abych nemusel kupovat ten AP kterej bude pracovat v rezimu klienta a pak jeste ten router kterej bude delat ten signal po baraku.
Alessandro
Nováček
Nováček

Příspěvek od Alessandro »

misak píše:Pepikus dik moc ,ale mam dotaz jestli lze koupit tu krabicku v jednom abych nemusel kupovat ten AP kterej bude pracovat v rezimu klienta a pak jeste ten router kterej bude delat ten signal po baraku.
Pokud mi nic neuniklo (což se klidně mohlo stát :D ) tak HW zařízení se dvěma kartama v jednom zkoušel jedině compex a moc se to neosvědčilo tak se od nejspíš upustilo, takže vždy potřebuješ dvě "krabičky" jednu na přijem (režim klient) a jednu na rozvod signálu dál (režim AP) nejlépe s routerem/switchem.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“