Pískani PC a kolisani napeti CPU

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
pista6104
Začátečník
Začátečník

Pískani PC a kolisani napeti CPU

Příspěvek od pista6104 »

Cawte mam problem :(
Nejprv Vam povim svoji sestvau

Intel C2D E6300--->zatim zadne OC
Gigabyte DS3
Kingstone 900mhz DDR2 CL5
Zdroj Thermaltake purepower 420W
Gainward 7600GT
160GB Hitachy
DVD-RW LG H22L

Problem je taky asi se zdrojem mnel sem totiz stare pc s P4 a tymhle zdrojem pc bylo dost hlucne a bylo v nem tkz. HARDCANO na regulaci fanu no ale obcas bylo jasne sliset nejaka "melodie" takove piiiip-pip-piip....atd....No a moc sem tomu nevenoval pozornost a tu P4 sem ani netaktoval,nevedel sem z coho to bylo bylo mi to jedno

No a ted mam nove PC teda jen MB,CPU,RAM no a ted mam na vsem pasiv a piskani slysim dost jasne nevim ale z ceho to ide,vim ze Zvukovka to neni,inventor na neonech ne,cpu,mb,vga taky ne,dvd-rw urcite ne,hdd asi ne :?

Jedine co mi ostava je ZDROJ

Jo a zapomel sem na to nejduluzitejsi :shock: chci taktovat tak 1. co sem udelal bylo ze sem kouknul do CPU Z no a co nevidim NAPETI kolise od 1,12V az do 1,35V proste kazdu 1 sec sa napeti meni to asi neni normalni co :-D tak sem hned vypnul PC aby se moji C2D neco nestalo :shock:

Takze myslite ze je to zdroj?
Asi to vydim na koupu noveho co :cry:
:devil: :devil: : :devil:
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Mno tipuju na 90% zdroj... tenhle presne jsem mel v kombinaci s NF2 a pak jsem menil MB,vytahuju 20pin z desky a vidim ze 4pin z toho byly nejak zahnedle cili jsem rad ze zdroj neodpalil neco jinyho v PC..takze sel do kose :)
pista6104
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pista6104 »

Jo takze beru 500W forton bluestorm II...snad to problem vyriesi,ono to nic ine ako zdroj byt nemoze tu uz jedine HDD a to myslim ze fakt ne,nevim ci HDD muze vydavat taky zvuk...

Jinak to kolisani napeti bude asi kvuli tomu ze zdroj nestaci na zostavu co :cry: takze duvod na reklamaci to neni co
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Jako wattazi asi jo..jenze tahle serie TT byla nejak shitozni.Kdysi jsem o tom cetl...
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

tenhle zdroj od TT je dost na h
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
pista6104
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pista6104 »

No dnes o 14:00 budu mat ten forton 500w bluestorm II ten je uz ok ne?
Napisu jestli to vyresilo problem
pista6104
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pista6104 »

Takze mam novy zdroj,nekolise to vubec cize spokojnost zdroj je uplne tichy doporucuji,problem je vyresen

//no tak zas to piska :x uz fakt nevim z ceho to muze byt...uz jen disk nebo napalovacka...nebo invetntor od neonu ale ten sem odpojil a porad to piskalo

//takze uz viem co pipalo bola to taka blosticka ktora osvetlovala predny panel na TT case,ale napetie stale kolise podla CPU Z :? asi od 1.130v do 1.320v proste tak ako na starom zdroji
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

pista6104 píše:le napetie stale kolise podla CPU Z :? asi od 1.130v do 1.320v proste tak ako na starom zdroji

CPU-Z občas ukazuje pěkné blbosti. Na bývalé A 3200+ sem měl podle něho 2V. :roll: :-D Podívej se do biosu co ukazuje.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“