rada k CRT ViewSonic E96f+SB

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
panTauu
Začátečník
Začátečník

rada k CRT ViewSonic E96f+SB

Příspěvek od panTauu »

AHoj,
mám monitor AOC 9K+ - 19 starý 4-5 let ( ten co ma tu TCo 03 Displays )
nemám s ním žadný problém ( pískání,blikání, posouvání obrazu nic takovýho ) jen se mi zdá, že trošku ztrácí monitor kontrast ( mám ho dany na 90%) a když používám max rozlišení tak docela písmenka rozmazané,tím rozmazané to sem asi přehnal prostě nepříjemně se čte.
I když to není velký problém tak chci změnu a to opět CRT - protože chci za co nejmíň peněz co největší kvalitu (životnost ) a to mi LCD do ceny max 6 tisíc neposkytne.

Kamarád má CRT od ViewSonic stal mu v tý době (2004) 15 litrů a ten obraz byl skvost- ten jas a kontrast !!

Tak sem přemýšlel vzít todle ViewSonic E96f+SB - 19"
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39970
stojí 5 litrů a
mělo by to mít stejné parametry jako ten kamarádův kupovanej za 15 koliků. Prosil bych jaké mate zkušenosti s tímto CRT monitorem, zda-li bude velká změna od AOC? Požaduju lepší obraz, aby zvládalo max rozlišení s vysokou obnovovací frekvencí. Tento monitor se ještě dá sehnat, vím že jsou lepší CRT ale už se neseženou. Je tento monitor CRT poměr cena výkon slušnej?Je stále CRT stará technologie lepší nez lowend LCD monitory? Když čtu recenze na LCD monitory na svethardware.cz a jejich příspěvky tak se mi chce blejt - totální chaoz, prostě LCD mě odraží kůli určitě nízké životnosti (poruchovost) a ceně !
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“