Black & Red by Winkja

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

winkja
Začátečník
Začátečník

Black & Red by Winkja

Příspěvek od winkja »

Obrázek
Tak sem si zkusil svuj prvni tuning a zatim se mi vede si myslím :p
dyštak uvnitř je:
Intel Celeron 2,4GHz
512MB RAM
GeForce 6600 256MB
a nějaky další blbustky :p
JEště mam v planu po nasazeni plexi ho podsvítit červenymi LED diodami a do čela PC dat červeně osvětleny 80x80 větraček :)
(data na fotkach si nevšímejte, je to tim že mam houby baterky do foťaku a při vytaženi se čas a datum vynuluje 8-) )
-----------------------------------------------------------------------------------
takto vypadala než sem ji rozebral :p
Obrázek
takto po rozebrani
Obrázek
navrh šablony na bočnici
Obrázek
druha ořezana bočnice (už se třepe na plexi :p )
Obrázek
a nastříkano
Obrázek
Obrázek
Obrázek
bočnice co nastříkani a přemalovani bilou temperou :p
Obrázek
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

zatim nic zajímavýho, sorry nechci kritizovat, každej někdy začínal, ale to okno je docela divný a nevim co tam v tom výřezu dole uvidíš, normální obdelník by byl lepší a to logo na bočnici se mi teda moc nelíbí, jak vzhledem, tak provedením, mohl si ho alespoň podstříknout červenou, vypadalo by to líp...
uvidíme co vymyslíš dál no..
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
santa999
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od santa999 »

No, zatím nic novýho, jen jsi to nastříkal a vyřízl okno, ale co dál? :-D jsem zvědav no, zatím není co hodnotit.
Ještě dotaz, to jsi stříkal v pokoji na koberci :shock: ???
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

santa999 píše:Ještě dotaz, to jsi stříkal v pokoji na koberci :shock: ???
kdyby to tam stříkal tak by ty noviny pod tim byly od barvy ne? :lol:
santa999
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od santa999 »

filletzz píše:
santa999 píše:Ještě dotaz, to jsi stříkal v pokoji na koberci :shock: ???
kdyby to tam stříkal tak by ty noviny pod tim byly od barvy ne? :lol:
No právě že některý jsou, jen se koukni :wink:
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Asi jsi sem zapomněl dát fotky toho casemodu. Protože tuhle sériovou pouze přestříkanou skříň za něj snad nepovažuješ.
xOsiriSx
Nováček
Nováček

...

Příspěvek od xOsiriSx »

Jj, souhlasím, lak nic moc, dráček zubatej a to je tak vše, co na tom vidím...
Omyl, řekl ježek a slezl z kartáče...
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Dráček se snad ještě zabrousí, ale zase tu máme hranatý okno do bočnice :( Chce to nějaký nápad, něco noveho...
santa999
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od santa999 »

Sir_-_Death píše:Dráček se snad ještě zabrousí, ale zase tu máme hranatý okno do bočnice :( Chce to nějaký nápad, něco noveho...
Jak chceš toho dráčka brousit, vždyť je jenom stříknutej
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Ježiš já jsem krypl, já si toho nevšiml :stupid2: Tak za to se moc omlouvám... :oops:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Bohužel to je opravdu jen nástřik s nevkusným oknem. Navíc je vidět, že někde pod tou černou leze ještě trochu původní bílá, takže lak také hroznej...:( Dráček vypadá spíš jako divnej flek, takže fakt nic moc...:(
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

imho vim jak vypada muj pracovni stul po nastriku a to mam noviny skoro vsude :) dycky se trocha prasku dostane pryc... takze koberec ted budes mit trosku tmavsi....

jinak hosi co ho kritizujete.... myslim ze by bylo dobre si uvedomit ze kazdej jednou zacinal i vy... sice za tu dobu co tu sme jsme tohle videli uz nekolikrat a co jako? zacatecnika bychom meli spis podporit a dat mu rady....

imho okno bych trochu vylepsil ale dracek se mi libi :) sem zvedav na pokracovani...
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami

Octavia II 2.0 TDI powah
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

master88 píše:jinak hosi co ho kritizujete.... myslim ze by bylo dobre si uvedomit ze kazdej jednou zacinal i vy... sice za tu dobu co tu sme jsme tohle videli uz nekolikrat a co jako? zacatecnika bychom meli spis podporit a dat mu rady....
trefna kritika mu pomuze nejvic...
Godric
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godric »

Podle mě nástřik až tak špatný není, prosvítání nevidím, ale žádná extratřída. Soudě třeba podle mechanik se mi zdá, že je spíš nanášený z moc malé vzdálenosti a nerovnoměrný. Na to bych se soustředil příště víc.

Jinak myslím, že okno by se dalo ozvláštnit nějakým podsvětleným výřezem v oblasti 5,25 mechanik. Úplně nejlepší by byl asi byl ten motiv draka, pokud bys ho trochu zjednodušil a troufnul si s přímou bruskou. Nebo možná malý výřezek s kouskem plexi s vygravírovaným čereně svítícím dráčkem (jako logo). Pokud bys ho umístil nějak decentně před ty koše, působilo by to podle mě hezky.

A jako poslední nápad - mohl bys zkusit u té bočnice nějakou decentní lemovku. asi ne zaoblenou (zvolil jsi hranatý tvar okna) ale nějaká opět hranatá tenká by to hezky zvýraznila a ozvláštnila. Jak už řekli ostatní, okno zatím působí dost neoriginálně.

Nicméně já myslím, že se pouštíš do úprav docela rozumně a nepokoušíš se hned na začátek o šílenosti(polepit case carbonem, milion světýlek všude a hlavně aby to rychle bylo). To si myslím je (oproti jiným) docela dobrá vlastnost a doufám, že budeš i dál na case pracovat a postupně vylepšovat.
Mod čerpadla by Godric | Puddle jumper mod | Obrázek
E2140 1.6 -> 2.88 | X1950GT 500/600 -> 621/675 | A-Data 2*1GB 800 -> 960 | 965P-DS3 | Enermax Liberty 400W | Barracuda 7200.11 1TB | Godricův blog
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

No nic moc... Neni divny mit bocnici (levou) bez okna, jen s drackem kterej je jen "nevybarvenej" a druhou mit pruhlednou?? Jako jasne, nekdo ma plexi ve vobou, ale kdyz jen jedna tak leva... Tohle ma kde kdo... A navic cerna kysny s modrejma diodama se prodavaj....
bubanek
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubanek »

Kde jsi přišel na modrou?
Bubaaak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bubaaak »

X-Spidy-X píše:No nic moc... Neni divny mit bocnici (levou) bez okna, jen s drackem kterej je jen "nevybarvenej" a druhou mit pruhlednou?? Jako jasne, nekdo ma plexi ve vobou, ale kdyz jen jedna tak leva... Tohle ma kde kdo... A navic cerna kysny s modrejma diodama se prodavaj....
kde jsi jako prisel na to ze bude mit tu s drakem na levo? jednak o tom nic nepise a jednak se u tehle EC daji bocnice prohazovat :stupid:
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Bubikk píše:
X-Spidy-X píše:No nic moc... Neni divny mit bocnici (levou) bez okna, jen s drackem kterej je jen "nevybarvenej" a druhou mit pruhlednou?? Jako jasne, nekdo ma plexi ve vobou, ale kdyz jen jedna tak leva... Tohle ma kde kdo... A navic cerna kysny s modrejma diodama se prodavaj....
kde jsi jako prisel na to ze bude mit tu s drakem na levo? jednak o tom nic nepise a jednak se u tehle EC daji bocnice prohazovat :stupid:
LOL, to jako bude mit podle tebe okno na prave strane aby se mohl koukat na plech kterej drzi motherboard?
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
winkja
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od winkja »

diki diki (za sprcavani :P )
no přiznavam že to neni to pravy vořechovy ale je to zatim muj prvni (i když primitivní) moding no :oops:
Jinak teď sem nic nedavam bo se mi povedlo oddělat procesor a mam PC v opravně... jak ho dostanu dom tak dokoupim větrak a par ledek a ještě neco doupravim (i když mě mati seřvala že do toho PC už nehrabnu :-D
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

:oops: U norm skrine kdyz bocnice prohodis, mel by pak dracka vzhuru nohama...
Odpovědět

Zpět na „Projekty“