problém s klávesnicí(deska)

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

problém s klávesnicí(deska)

Příspěvek od ChrastyII »

dneska jsem se trochu hrabal v pc,dělal si pořádek v kabelech a tak...pro info,sestavu mám tu co je v podpise...

problém je ten,že pc mi nebere klávesnici,bylo to takhle-

dodělal jsem tu kabeláž,zapnul pc a šel do biosu abych si tam něco nastavil.(z toho vyplývá že mi klávesnice ještě šla :) )

pc se jako vždy restartovalo,a při tom loading proužku se to zase restartovalo.při dalším pokusu mi vylezlo "poslední známá funkční konfigurace","spustit systém běžným způsobem" atd. chtěl jsem dát poslední funkční, ale co se nestalo... klávesnice nereagovala :sad: počkal jsem těch 30s nebo kolik aby to samo dalo tu označenou možnost...při loading proužku zase reset,nemůžu ani do biosu protože klávesnici to prostě nebere...a teď je to takovýhle začarovaný kruh :(

pochybuji,ale možná to má spojitost s tím, že se mi kabel ze zdroje dotýkal kovového rohu těch výstupů pro klávesnici...nevím :roll:
díky za rady,nejspíš to vidim na reklamaci :?
Jiří22
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jiří22 »

Myslím, že to nebude na reklamaci. Ale pravděpodobně spyware v HKEY-LOKAL-MASHINE. Pokud se to bude opakovat a může se přidat nefunkčnost myši. Nečekají tě dobré vyhlídky, než formátování.

Doporučil bych nějaké prověření Nodem32,Spy emergency. A rychle bych zálohoval co se dá. Zkus v pondělí kontaktovat helpdesk Microsoftu a oni tě po telefonu navedou a odstraní tu nově zavedenou složku. Pokud ne
Bůh s tebou. Jedná se ale asi fakt o vir, jak často prověřuješ?
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Presunul jsem to z ost. desek...

Jinak jestlize se nemuze dostat ani do BIOSu, tak tezko muze jit o nejaky spyware :roll: Bud odesla klavesnice nebo konektor desky - nejjednodussi je vyzkouset jinou klavesnici a nebo tuhle klavesnici na jinem PC.
Kuwlax
Začátečník
Začátečník

problem s klavesnicí

Příspěvek od Kuwlax »

Lidi mám problém s PS2 vstupem a tudíž i s klávesnicí, když začnu v jákekoliv aplikaci psát je klávesnice zpomaléná a po několika písmenech se ozve pípání ze skříně a přestane psát úplnně a po několika stisknutí doprovazející tónem 4-5krát to napíše všechny písmena která jsem stisknul naráz, klávesnicí to určo není zkoušel jsem druhou novou a stejný výsledek, přes usb klávesnice funguje normálně, nevíte kde může být problém? Díky za každej typ...
Cody1
Začátečník
Začátečník

Re: problém s klávesnicí(deska)

Příspěvek od Cody1 »

ChrastyII píše:dneska jsem se trochu hrabal v pc,dělal si pořádek v kabelech a tak...pro info,sestavu mám tu co je v podpise...

problém je ten,že pc mi nebere klávesnici,bylo to takhle-

dodělal jsem tu kabeláž,zapnul pc a šel do biosu abych si tam něco nastavil.(z toho vyplývá že mi klávesnice ještě šla :) )

pc se jako vždy restartovalo,a při tom loading proužku se to zase restartovalo.při dalším pokusu mi vylezlo "poslední známá funkční konfigurace","spustit systém běžným způsobem" atd. chtěl jsem dát poslední funkční, ale co se nestalo... klávesnice nereagovala :sad: počkal jsem těch 30s nebo kolik aby to samo dalo tu označenou možnost...při loading proužku zase reset,nemůžu ani do biosu protože klávesnici to prostě nebere...a teď je to takovýhle začarovaný kruh :(

pochybuji,ale možná to má spojitost s tím, že se mi kabel ze zdroje dotýkal kovového rohu těch výstupů pro klávesnici...nevím :roll:
díky za rady,nejspíš to vidim na reklamaci :?
CLEAR CMOS jsi vyzkousel??
kudavec
Nováček
Nováček

Příspěvek od kudavec »

Ahoj, mam podobny problem, obcas se mi stane, ze mi prestanou psat pismenka z hackama a carkama a klavesy F (ale jen nektery, bohuzel vsak vetsina), nejakou chvili to trva a pak se to zase spravi a zas je to nejakou chvili v pohode, ale vcera mi to zase zaclo blbnout a jak je videt, zas mi ty zatraceny hacky a carky nepisou a nejakej mesic mi to zas psat nebude. Az si na to zvyknu, tak to zacne psat zase normalne... Sim sim, poradte, co to je?
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“