Odradte me od koupe BENQ FP93G

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
happy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Odradte me od koupe BENQ FP93G

Příspěvek od happy »

Caues,
prave rozmyslim, ktere LCD bych si poridil, ale uz mi z toho jde hlava kolem, takze vas prosim (zejmena majitele FP93G), abyste mi sdelili zkusenost s timto LCD.
PS Recenzi, tech. specifikaci, diskusi atd. jsem si precetl az az, zajima me vase konkretni zkusenost, prip. duvody, proc se tomuto LCD vyhnout.
Diky moc
efendi
Nováček
Nováček

Beng fp 93 g

Příspěvek od efendi »

Koupil jsem ho asi před týdnem a jsem dost spokojený až na jas ,při práci na něm havně při světkém pozadí bolí oči jako na crt a ro mám jas na nule , jinak filmy,hry,foto max. spokojenost! Ani jeden vadný bod! Byla tu i nějaká stížjost ohledně podsvícení ,je pravda že vršek je nepatrně tmavší ale ne tak aby to vadilo, není to tak moc viditelné.
RainMakeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RainMakeR »

Zkus sehnat tenhle
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=42832
btw jaky to ma ty uhly?160 je totiž minimum pod menší bych nešel. na xcomputer uvaději myslim 140/135 tak na to bacha.
CPU AMD Phenom X4 9850 , RAM A-data 2x2 GB DDR2 , VGA Powercolor ATI HD4830 , MOBO Asus chipset 780G , HDD Samsung F1 640 Gb , WD2500KS , WD passport 250 Gb
happy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od happy »

RainMakeR píše:160 je totiž minimum pod menší bych nešel. na xcomputer uvaději myslim 140/135 tak na to bacha.
Caues, co se tyka uhlu, na webu benq je uvedeno 160/160 pro FP93G a 140/135 pro FP93GX, tak nevim. Co se tyka toho sviceni, mel jsem doma FP91G a niceho zvlastniho jsem si nevsimnul.
vinters
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vinters »

takže ja mám doma FP 93GX a nemam s nim žiadne problémy, žiadne chybne pixely a mám doma už asi mesiac
happy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od happy »

vinters píše:takže ja mám doma FP 93GX a nemam s nim žiadne problémy, žiadne chybne pixely a mám doma už asi mesiac
Caues, a co podsvetleni, uhly pohledu atd ? Muzes se podelit o zkusenosti ? Diky Happy
happy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Zkusenosti

Příspěvek od happy »

Caues, musim se s vami podelit o zkusenosti, monitor jsem koupil, zkusil a zase vratil.

1. Monitor blika/mihota - pri pripojeni pres D-SUB, vsechny frekvence (nejvic pri 60Hz), projevuje se to nestalym zobrazenim ve velkych barevnych plochach (nejvic bila/seda apod.), pri 75Hz je mihotani beznym nepripravenym okem tezko pozorovatelne, ale je tam. Cim nizsi jas a kontrast, tim vice se mihotani projevuje. Nestalost obrazu se da vyresit pripojenim pres DVI.

2. Monitor ma nerovnomerne podsviceni, spodni cast je vyrazne svetlejsi nez vrsek.

3. Monitor skutecne hodne sviti.

Kombinace vsech trech neduhu dela z tohoto monitoru pro me nepouzitelny displej. Pro nekoho, kdo se diva na displej z metru, by se zobrazeni dalo korigovat tak, aby se na monitor dalo divat, ale asi zalezi na pouziti a konkretnim cloveku.

Takze jste me neodradili poradne, dobre mi tak :)
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“