Televize+Comp

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Bogdan Mrózek
Nováček
Nováček

Televize+Comp

Příspěvek od Bogdan Mrózek »

Mám nainstalované nejnovější ovladače od nvidie na své grafické kartě GeForce 2 MX/MX 400 s tv out. Zapojil jsem televizi přes s videovej kablík a všechno jelo v pohodě. Počítač detekoval televizi a ja ji mel nastavenou jako druhy monitor i plochu. ¨Jenomze pak jsem televizi odpojil. Při přištim zapojení televize mi obraz nenaskočil. Skoušel jsem reinstalaci nového ovladače a pak i starého, který jel v pohodě, ale to taky nepomohlo. Vypadá to jakoby počítač při startu televizi nevidel. Používám OS XP. Prosím poradte.
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Televize+Comp

Příspěvek od Jiri Drak »

Bogdan Mrózek píše:Mám nainstalované nejnovější ovladače od nvidie na své grafické kartě GeForce 2 MX/MX 400 s tv out. Zapojil jsem televizi přes s videovej kablík a všechno jelo v pohodě. Počítač detekoval televizi a ja ji mel nastavenou jako druhy monitor i plochu. ¨Jenomze pak jsem televizi odpojil. Při přištim zapojení televize mi obraz nenaskočil. Skoušel jsem reinstalaci nového ovladače a pak i starého, který jel v pohodě, ale to taky nepomohlo. Vypadá to jakoby počítač při startu televizi nevidel. Používám OS XP. Prosím poradte.
TV-out na nVidiich to je kapitola sama o sobe. Vyzkousej TVTool ten vetsiou pomaha.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Ale bacha...po patnacti minutach te to vykopne....pokud teda nebudes mit plnou...
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Bogdan Mrózek
Nováček
Nováček

Stále to nejede!

:( Skoušel jsem nainstalovat TVTool 8463 i 72.5 v plné verzi. On také detekuje televizi jako (analogový) monitor. Televize občas zabliká nejrůzniejšími barvami a víc nic. Dám detekovat zařízení na sekundárním konektoru a ono to detekuje furt jen normální monitor. Když znova nahraju nejnovější ovladače, tak jde přepnout ručně na TV a nastavovat format a atp. Jenomže i tak furt nějak vidí jen monitor a ne TV. Televize ani neblikne při startu windows. Fakt to nechápu, protože mi to půl roku předtím jelo všecko starších ovladačích. Kamarád mi navrhl vymazaní a opětovné nahrání OS, ale mě se nechce znova všechno instalovat. :(
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

A nemuze byt problem v kabelu ? Pokud je TV zapnuta a pripojena mela by byt na sekundaru videt.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Měl jsem Gf2Ti s TV-OUT a chodilo to. TV jsem měl přes scart a používal jsem PAL - Belgium normu obrazu jinak byl černobílý obraz.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Na me grafarne sem musel (abych mel k dispozici TV-out) jet porad na orig ovladacich od Inna3D.....jinak proste tv nedetekovali.....s prichodem 4x.xx to mam konecne vyreseny......jinak ja tez musim mit format PAL (myslim ze mam nastaveny Spanelsko)...a tez to mam pres scart
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Tv-Tool

Příspěvek od Butch »

Tv-Tool je asi ten nejlepší program, který můžeš s nvidií použít. Já mám ATI a tam je to bez problému součást driverů a control panelu.
Musíš mít ale takovou verzi, aby ti podporovala tvojí kartu. S prvními verzemi nefunguje ani Ge force 2Ti, musel jsem si tenkrát sehnat verzi 6.xx, S Ge Force 4 už mi ale tahle verze nešla, to už ale měli detonátory v sobě podporu video out a Tv-tool už jsem vůbec nepotřeboval. Teď s ATI už problémy nemám.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Bogdan Mrózek
Nováček
Nováček

Uz to jede!

:-D Problém byl v koncovce grafické karty, ktérá byla snad křivá nebo co. I tak děkuju za rady a za skvělý typ na TVTool! :-D
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“