při vložení DVD do DVD - ROM pada PC
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- xbucht06
- Nováček

-
při vložení DVD do DVD - ROM pada PC
Ahoj, mám takový problém. Nevím kam jinam bych toto téma zařadil. Původně jsem měl v počítači pouze CD mechaniku. Pred měsícem jsem si koupil DVD mechaniku LG. Od té doby začal padat PC při vložení DVD do mechaniky a následného spuštění např. filmu. Interval kdy PC spadne se docela různí. Docela často taky nenajede windows jestli že zapomenu DVD nebo CD v mechanice. Při logovani systém spadne. Nikdy před tím se nic podobného nedělo. Myslíte, že je problém ve zmíněné mechanice, nebo například v základní desce. Neexistuje nějaký program, kterým lze zjistit funkčnost DVD mechanik?
Děkuji všem za rady.
Děkuji všem za rady.
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- xbucht06
- Nováček

-
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- xbucht06
- Nováček

-
- xbucht06
- Nováček

-
- rabinjakob
- Začátečník

Zas tak brutalni to byt nemuze ale pomohly by tam v tom stole nejake odvětravaci diry ale co se tyče te mechaniky by to nemelo mit vliv zatim ještě nepřehazuj zdroj ale skus prostě a jednoduše přehodit jiny konektor napajení jakoby z te druhe větve mě to pomohlo u hdd tam mi taky pořád padal .Ale ood te doby co jsem to přehodil mám klid.xbucht06 píše:Nemuze to byt jeste tim, ze je spatne odvetravana skrin? Case mam nacpanou v rohu u stolu. Z boku je deska stolu a ze zadu taky. Na desce je vsechno na pasivu a jediny vetrak je na procesoru.
- xbucht06
- Nováček

-
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele: