Sitovy cabel odpojen *help

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
pRox
Nováček
Nováček

Sitovy cabel odpojen *help

Příspěvek od pRox »

Tepic mam jeden vetsi problem :) vlastnim desku DFI nForce 3 ULTRA DAGF ktera ma integrovanu sitovku ,ktera mi jela v poho asi 2 mesice ale ted asi pred tydnem mi zacala porad psat "kdyz sem sni nic nedelal" sitovy cabel odpojen a porad a porad... Mam internet od UPC a kdyz jsem koukal na tu krabicku co mam od UPC (asi je to modem) tak prestalo svitit PC aktivity jako dkyby ta sitovka fakt byla rozbita ani kdyz jsem se pripojil z jednoh PC na druhe tez neslo... Tak jsem si od souseda koupil sitovku kterou on me od UPC jmenuje se Realtec RTL8139 FAMILY
PCI Fast EThernet NIC..... Tuto sitovku dostal soused kdyz si urizoval Internet tez od UPC.A kdyz sem ji al k sobe tak vse jelo O.K ,ale vcera sem k nemu sel a rekl si ze bychom mohl dat LAN ale kdyz jsme PC pripojily k sobe tak to psalo sitovy cabel odpojen a porad :( tak jsem sel domu a zkousel to napojit na bratra ale to taky neslo.. ale driv to slo na te stare integrovane.. te dto nejde ale zas mi jde INTERNET od UPC,, ten jde jen ten blbej LAN nejde :( dekuji za odpovedi
pRox
Nováček
Nováček

Příspěvek od pRox »

Opravdu nikdo netusi?? jinak zkousel jsem i uplne nove uvladace a nic ( myslite ze by pomohl router ktery si budu kupovat?
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

dřív šlo 2 PC spojit proto, že ta integrovaná síťovka uměla spojit dva pc i s nekříženým kabelem, pro spojení dvou pc normálně potřebuješ křížený kabel
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“