Při 100% vytížení CPU se Wifi odpojí ??!!

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Haski
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Při 100% vytížení CPU se Wifi odpojí ??!!

Příspěvek od Haski »

Mam router SMC a k němu se připojují 2 PC, které mají Wifi USB adaptér Edimax a při vytížení CPU na 100 % se USB-wifi od sítě po chvíli odpojí.

Nevíte, kde je problém?
Bajgy
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Bajgy »

to je tezko rict, jako prvni krok bych videl preinstalovani ovladacu tech USB adapteru na novejsi verzi, pripadne upgrade firmware v routeru (jaky je to typ?). Pokud to bude delat i nadale zkus docasne vypnout sifrovani bezdratu a pripadne dej vedet.
Toshiba Tecra A6
Haski
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haski »

Bajgy píše:to je tezko rict, jako prvni krok bych videl preinstalovani ovladacu tech USB adapteru na novejsi verzi, pripadne upgrade firmware v routeru (jaky je to typ?). Pokud to bude delat i nadale zkus docasne vypnout sifrovani bezdratu a pripadne dej vedet.
Krok 1: Preinstalovani jsem udelal. Dokonce me to donutilo k přeinstalaci Win....bez vysledku
Krok 2: Firmware pro USB adaptery Edimax EW-7317UHg / Ug myslim neexistuje, nebo jsem to aspon nenasel. Firmware do routeru (SMC7904WBRB) mam uplne nejnovejsi a nevidel bych to primo v nem, protoze Notebook s integrovanou Wifi mi na tom myslim chodi bez problemu.
Krok 3: Tohle jsem nezkousel a urcite vyzkousim.

Dalsi vec je program, ktery spravuje wifi, nechal jsem zakladni z Win. Mozna bych mel pouzit ten od Edimaxu.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“